reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
w mojej opinii jest negatywny. Na zdjęciu już wyschnięty, żółty.Dziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204
MartaMarkry
widzę, czy powtórzyłaś dziś test?Cześć,
Zastanawiam się czy jest tu jakiś cień szansy? Zobacz załącznik 1625919
Gryfin
Moim zdaniem negatywnyDziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204
Nie, bo ten jest z dziś. Robiłam po godzinie 14. Czekam do rana z następnymwidzę, czy powtórzyłaś dziś test?
MartaMarkry
a zdjęcie kiedy? No prawa strona na zdjęciu jest już żółta.Nie, bo ten jest z dziś. Robiłam po godzinie 14. Czekam do rana z następnym![]()
Aksamitka28
Jeśli wyszła po czasie to negatyw (widziałam takich kilka w swojej karierze) . Jeśli o czasie to pozytywDziewczyny a co sądzicie o tym teście?
Zobacz załącznik 1626204

Kreska była widoczna po 5 minutach, natomiast zdjęcie robione wieczorem kiedy pomyślałam, żeby może je tu wrzucić. Ja się nie nastawiam, chciałam zobaczyć co powieciew mojej opinii jest negatywny. Na zdjęciu już wyschnięty, żółty.

No ja właśnie mam mieszane odczucia, bo kiedyś będąc w ciąży (2020rok) miałam podobnie tylko test robiony z rana. Załączam test, po którym beta wynosiła 17.Moim zdaniem negatywny
Kreska wyszła po 5 minutach, przebijała delikatnie. Zdjęcie robiłam wieczorem, bo pomyślałam, żeby wrzucić tutaj i Wam pokazać, by poznać opinię innych. W rzeczywistości jest wyraźniejsza, tylko przy sztucznym świetle ciężki wyłapać. No cóż, robiłam go dziś po 14ej, ale jutro zrobię z rana i zobaczymyJeśli wyszła po czasie to negatyw (widziałam takich kilka w swojej karierze) . Jeśli o czasie to pozytyw![]()
reklama
Zdjęcie wieczorem. Jak pomyślałam, żeby wrzucić je na forum.a zdjęcie kiedy? No prawa strona na zdjęciu jest już żółta.