Nie, żebym nie ostrzegała, czy coś![]()

Ciekawe ile progesteron ma, oby wynik potwierdził owulację

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, żebym nie ostrzegała, czy coś![]()
Lody to nie słodycze - na lody jest osobny żołądekJa się muszę zabrać za siebie bo ostatnio odpuściłam ze wszystkimi. I myślałam o wyrwaniu przysiadowym. Pewnie zacznę coś działać, zobaczymy jak wyjdzie. Żeby chociaż pół godziny poćwiczyć i wyrobić sobie nawyk.
Co do słodkości to zakupiłam dziś lodu czekoladowe...
idę z TobąZabieram Was ze sobą !!! I żadnego wymigiwania![]()
PotwierdzamLody to nie słodycze - na lody jest osobny żołądek![]()
pomyliłam się testowanko jutroJasne, ale 6.05 jest dzisiaj, więc może najpierw zrób test i wtedy będziemy wiedziały, czy zostaniesz z nami na kolejny cykl, czy skoczysz od razu na wątek przyszłych mam![]()
Zawsze wiedziałam, że jesteś swój człowiekPotwierdzam![]()
Ok, zapisałampomyliłam się testowanko jutro
Aaaaaa super!!! Gratulacje!Jak mówiłam, tak zrobiłam....wróciłam do domu i nasikałam...
10dpo
Więcej strachu jak radości![]()
Dziękujęjak będziesz miała pozytyw to daj znać, powiem Ci wszystko co i jak, ja jestem zarażona i po konizacji już, mam temat obcykany tip top![]()