reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Ale nie wiem czy to robić?. Jakieś usg specjalne, rezonans? Co sadzicie? Mozej ak teraz cos zaplanuje to bedzie ok ? Chociaz wiekszosc lekarzy bezlitosnie widzi w moim przypadku tylko in vitro 🤷‍♀️
Najlepiej zapytać te, które temat znają od podszewki - @Brownie1992 pomożesz w doradzeniu @anyżowa jakie badania w kierunku rozpoznania endomendy powinna zrobić w pierwszej kolejności?

Najlepiej zapytać te, które temat znają od podszewki - @Brownie1992 pomożesz w doradzeniu @anyżowa jakie badania w kierunku rozpoznania endomendy powinna zrobić w pierwszej kolejności?
Wiem , bo pisałam z @Brownie1992 kiedyś, tylko nie wiem czy sie zapisać na dodatkowe okolo 2 tysi... bo tyle mniej wicej wynosi diagnostyka endometriozy...pomijając histero...

Ostatnia edycja:
Moje seriale to z bajek Fantagiro i Papirus 🥹 a seriale to Czarodziejki, Kości, wszystkie CSI (chciałam być patologiem 🫣). Polskie jakoś mnie nie jarały ew. Rodzina zastępcza :D a później też Zaklinaczka Dusz była super.
No i Zwariowany Świat Malcolma :D

Wiem , bo pisałam z @Brownie1992, tylko nie wiem czy sie zapisać na dodatkowe okolo 2 tysi... bo tyle mniej wicej wynosi diagnostyka endometriozy...pomijając histero...
Niestety nie potrafię Ci doradzić :(

Jak znam siebie, to bym się zapisała na wszystko, co możliwe do zrobienia w krótkim czasie. Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chce wszystko - już. I choć staram się nie robić badań „na wyrost”, to czasem mi się nie udaje 🤷‍♀️

reklama
Do góry