Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo, że dla siebie, ale jak będzie grzeczny, to może pozwolisz mu skorzystaćRobiłam sobie te przysiady, wczorajsze i dzisiejsze, mąż wrócił akurat ze sklepu, zobaczył i gada:" no proszę, proszę, dupkę ćwiczysz, to dla mnie?"![]()
Wydaje mi się, że w ciąży jod jest już jak najbardziej wskazany, kiedy ten mały człowiek już się rozwija. Ale według mojej wiedzy w czasie starań nie ma takiego zalecenia jak z folianami.No właśnie też się obawiałam tego jodu , ale podobno jednak trzeba brać 150-200 bo ma wpływ na rozwój mózgu dzieckaw pueri jest on w takiej dawce właśnie.
Mam miękkie serce, pozwolęWiadomo, że dla siebie, ale jak będzie grzeczny, to może pozwolisz mu skorzystać![]()
LeniuszekMam miękkie serce, pozwolęchciałam go namówić na to wyzwanie, ale powiedział, że jest za stary i kolana go bolą
czyli po prostu mu się nie chce
![]()
Jedziemy, dopiero o 23 będziemy na miejscu@amusedxxx jak tam podróż pociągiem, dojechaliście?![]()
O kurde, to jeszcze chwile macieJedziemy, dopiero o 23 będziemy na miejscu![]()
takPięknie!!Będziesz robić przyrost w czwartek?