reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Karol też ma jakąś fazę, że lubi zasypiać na dużym łóżku. Dzisiaj usypiał z głową na moim brzuchu, a na koniec pokazał, że chce do łóżeczka i tam już sobie zasnął na dobre :confused:. Ale za to od dwóch dni nie ma buntu przed spaniem. Trójki chyba już wszystkie się przebiły, więc może przerwa w ząbkowaniu :confused:.

Malaga, tak to twoja wina :-p:-p:-p

reklama
ehh faktycznie pusto dzis :-(;-)

my z corunia dzis caly dzien poza domem :tak:rano poszlysmy do kolezanki na kawke :tak::-) ktora ma 2letnia coreczke Nicolke i Malenka "poszalala" troszke ;-)pozniej obiadek ,a potem przyszli do nas znajomi i wlasnie przed chwilka poszli :tak: a i obiadek tez byl poza domkiem bo m byl na rybkach z kumplem i zostalismy wlasnie przez tego kumpla zaproszeni(i jego dziewczyne) :tak:;-)wiec zladowalismy po 17tej :szok::-D a teraz dopiero wyszli znajomi Niunka "padla" szybciutko bo malo dzis spala moze z 20min :dry::happy2: w ciagu dnia :tak:

hej :-)

skończyło się podaniem ibufenu, bo jeszcze się darła potem niemiłosiernie. Nie wiem czy pomógł, bo po nim jeszcze raz się obudziła z płaczem, ale już krótko płakała.

hej :happy2:

Opisałam się i skasowało mi wiadomość :wściekła/y: Zaznaczyłam ikonkę, kliknęłam Backspace i wiadomość zniknęła :wściekła/y:

Piotruś obudził się koło 1 i nie mógł usnąć, więc wzięliśmy go do siebie.. Powiercił się trochę i usnął na mnie :sorry: Obudziliśmy się o 5, jak tatuś wstawał do pracy :cool: Ale do 6.30 jeszcze ucięliśmy sobie drzemkę, trochę na siłę, ale nie byłam w stanie wstać :sorry:

Ostatnio niuniuś tak nerwowo śpi.. Obstawiam ząbki :tak:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Witam:tak:
mała pospała do 8:-) a ja zrobiłam sobie kafkę;-) którą posłodziłam dwa razy:growl:

Roksi gdzie Ty pracujesz?:confused: jesli mozna spytac oczywiscie :blink:
Sandi jestem asystentką stomatologiczną:tak:

hej :-)

skończyło się podaniem ibufenu, bo jeszcze się darła potem niemiłosiernie. Nie wiem czy pomógł, bo po nim jeszcze raz się obudziła z płaczem, ale już krótko płakała.
u nas najlepiej spisywał się nurofen:tak: jak na razie cisza na froncie ząbkowym:happy2: trójki pod dziąsłem już są:tak: może wyjdą i będzie dłuższa przerwa do pątek:tak:

spadam na pocztę:tak: 4 awiza mam w skrzynce mój m coś pozamawiam z allegro i teraz muszę iść odebrać:wściekła/y:

reklama
Witam

Moja dzisiaj pierwszą pobudke miała o 4 ale po podaniu smoka od razu usnęła. Leżał koło niej ale nie wzięła go sama tylko trzeba było zawołać mame. :tak:

Zapowiadali u nas deszcz od rana ale na razie jest piękne słońce więc zbieramy się na dwór.

roksi ja posłodzonej kawy w życiu bym nie wypiła nawet gdyby to było pół łyzeczki cukru :-):-)

Do góry