reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mam kryzys spaniowy
ani pracować ani pisać posty
ale jestem i czytam bedę se dzisiaj milcząca

reklama
Witajcie :-)

A ja właśnie zrobiłam sos pieczarkowy, wypiłam kawkę i siedzę nad przepisami ruchu drogowego, znakami, itp. :-p

I też mam ogromną ochotę na coś słodkiego... :sorry2: Ale zawzięłam się i mówię słodkościom zdecydowane NIE! :-D I już spodnie trochę luźniejsze :-p:-D

Agutek - Piotruś wchodzi jak Tola i nie ma problemu :tak:

O boże jak tu pusto :dry:
Kataklizm jakiś nastał, że was tu nie ma pół dnia? :-D

My popołudnie na działce na grillu spędziliśmy, dziadkowie zakupili dla małej basen do kąpieli, więc jak tylko nastąpią upały to jedziemy się pluskać :-)

Mała właśnie śpi u nas w łóżku :baffled:
Zasnęła w aucie, przeniosłam ją do łóżeczka, pospała z godzinę i obudziła się z płaczem i nie szło jej uspokoić. Dopiero u nas w łóżku się uspokoiła. Nie wiem co jest grane, ale podejrzewam tą drugą jedynkę, bo taka biała plamka pod dziąsłem widoczna, niby się pcha a się wypchać nie może :-D

A może ja wszystkich odstraszyłam?? :-p:sorry::cool2:

Piotruś dziś usnął bez większych problemów :tak: Zobaczymy, czy będzie spał całą noc..

reklama
Do góry