reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :)
Mik spał do 6:45 szoook. Ale poszedł spać koło 22 więc swoją normę godzin nocnych wyrobił... Też spał bardzo niespokojnie, wiercił się, wstawał, to ząbki jak nic, szczególnie że u Was podobnie.

Chodzimy sobie późnym popołudniem do sąsiadki zza płotu, Mik az się rwie żeby pójść do "babci". Trzeba dziurę w płocie zrobić ;-)
Na wsi to fajnie jednak jest... Sąsiedzi uwielbiaja Mika i nieustannie się nim zachwycają, a to balsam na duszę mamy :-)
Dostał koktajl truskawkowy, do którego wrzucił sobie kulki nestle, cały się usmarował bo sam, wziął ściereczkę i wycierał z taberecika wszystko co rozchlapał i tak ładnie, dokładnie (w domu nie aż tak), dumna byłam z synka bardzo. Potem potarł oczka, podjął decyzję i pach pach wychodzi i papa.

Zrobiłam wreszcie pierwszy album ze zdjęciami synka. Wreszcie moge się pochwalić ludziom :-)
I powspominaliśmy z m jak to było jak się urodził, tatuś opowiadał jak przecinał pępowinę i śmialiśmy się z babyblue trzeciego dnia. Fajny dzień miałam.

reklama
Witam!

pooka ja sobie chwalę wieś z tych samych powodów:tak:tym bardziej, że nasza wieś to jakby obrzeża miasta i mamy blisko do centrum:-)

blueberry ooo tak przed 8 jeszcze kawkę w domu popijasz? to dał Wam pospać Karolek:happy2:

u nas standardowo...pobudka o 6.30 zaraz bieg do kuchni, jogurcik i gnicie w łóżkach do 8:cool2:

u nas 4 już są widoczne, strasznie ma dziąsła rozbebeszone:eek:

a ja na 16 do dentysty, stresa mam jak diabli. Rano już dałyśmy się obie pokłuć także dzień pełen wrażeń:confused:

reklama
Hello...nadaję z domu. Młodą zaszczepiłam i wzięłam wolne, bo wolę ją obserwować sama. Babcia w razie gdyby coś się działo nie wiedziała co robić.

Córcia śpi jak zabita, ja popijam herbatkę i szykuję obiadek.
Potem na spacerek i zakupki pójdziemy, bo dziś goście do nas przychodzą - mała świetuje imieninki ;-)

Do góry