reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ewelina ja też bardzo lubię albumy ze zdjęciami na papierze, tylko od kiedy mam w necie to po prostu zajmuje mi to znacznie mniej czasu i jest za darmo i przez to nie mogę się zmobilizować do zrobienia albumu papierowego :-(

A mi się chce spać, a chciałam oglądać "piękny umysł". Nie widziałam jeszcze i czuję, że to znowu nie jest czas gdy dane mi będzie obejrzeć :dry:

A u Sandi chyba nie było tak źle, bo do domu trafiła:-D Ja mam tak "mocną" głowę, że chyba miałabym z tym problem:-D
tak jakoś trafilam :zawstydzona/y::-p;-)
Ewelina ja też bardzo lubię albumy ze zdjęciami na papierze, tylko od kiedy mam w necie to po prostu zajmuje mi to znacznie mniej czasu i jest za darmo i przez to nie mogę się zmobilizować do zrobienia albumu papierowego :-(
:tak::tak: podpisuje sie pod tym :tak::tak: ja tez mam :tak: ale wywolam wkoncu bo tez lubie miec na papierze ;-)

hejo :-):-D

A na mnie czeka sterta prasowania... :baffled: Chyba sobie jednak odpuszczę... :sorry:

Piotruś miał dzisiaj fatalny dzień "wypadkowy".. Najpierw przewrócił się, niby na kolanka i na łapki, ale z takim impetem, że walnął czołem o podłogę.. strasznie to wyglądało.. i guz ogromny :-( Potem próbował wleźć na jakąś zabawkę i tym razem walnął tyłem głowy :-( A jeszcze rano porwał miednicę i oczywiście uciekał, potknął się i jakoś tak upadł, że uderzył się tą miednicą w nos... :no: Nawet trochę krwi się pojawiło :-(

Śpi już teraz, mam nadzieję, że nic mu nie będzie...

Ja też ostatnie zdjęcia mam z czerwca 2007 :sorry2:

reklama
Malaga biedny Piotruś same wypadki :szok:
u mnie też prasowanko czeka:tak: ale poczeka jeszcze:-p
ostatnie foty wywołane mam ze stycznia 08:sorry: nawet z roczku nie wywołałam:sorry::sorry:

Do góry