reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Dziewczyny ja ostatnio zastanawiałam się nad wanienką dla mojej córci, bardzo podoba mi się ta z firmy Fisher-Price -może mi któraś z Was doradzi lub napisze co o tej wanience sądzi i jeszcze jedno czy ktoś myślał już o koszu na pampersy? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

wanienka2hh1.jpg

wanienkaqp7.jpg

reklama
Nie ma jak normalna wanienka 100m. Zastanawiam się tylko czy kupić stelaz pod wanienkę czy ustawiac ja na podlodze:(?

zapomnialam dodac, ze lazienką jest bardzo mała i niestety nie ustawię w niej wanienki. Maluszka będziemy kąpać w pokoju(tez bardzo małym). Uroki mieszkania w 45m:-(

ja tez sie zastanawiam nad tym stelazem ale doszlismy do wniosku ze najpierw bedziemy kompac na podlodze najwyrzej puzniej dokupimy stelarz jak bedzie bardzo potrzebny;-) bo moze sie okarze ze znajdziemy cos w domu gdzie bedziemy stawiac wanienke;-)

agawar to masz podobnie jak ja tyle ze u mnie na dole jest zimno w lazience a urodzicow tez jedynie na podlodze to jeszcze niewiem jak to bedzie w praktyce czy wygodniej mi bedzie u mnie w pokoju czy w łazience na pietrze:-)

renia200 ja mam takie cos do pampersow ŚLICZNA -TORBA NA PAMPERSY firmy**BABY-RAJ ** (396711939) - Aukcje internetowe Allegro niewiem czy takie cos mialas na mysly czy jest cos innego ;-) natomiast ja to kupilam bo bylo w kompeci z posciela i niewiem czy kupila bym jak bym brala wszystko osobno ;-) a propo poscieli to jakby ktos byl zainteresowany ta co ja bralam to ja jestem zadowolona z niej i przesylka byla bardzo ekspresowa takze polecam ;-)

Dragulla89 u nas w lazience jest tez bardzo zimno, zresztą naze mieszkanie ogolnie jest zimne. Mamy mieszkanko szczytowe i z kazdej strony mamy zimne sciany, normalnie lodowate. Maluch będzie się hartował.

Skleroza, dziewczyny w jakich proszkach bedziecie prac ciuszki?
Bo slyszałam jedną rzecz, w sumie wczoraj kolezanka mi powiedziała, ze nie uzywala proszków dla dzieci, zeby się skorka nie przyzwyczaiła. Ona używa Vanish Sensitive.
Nie wiem czy to jest dobry pomysł?

reklama
Do góry