Kejcik
Fanka BB :)
synekAle to zleciało szybko
No tez mam nadzieje ze już tu zostanę
A synek czy córcia?![]()

ZOSTAJESZ I KONIEC, ewentualnie możesz tam w lutym urodzić albo w kwietniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
synekAle to zleciało szybko
No tez mam nadzieje ze już tu zostanę
A synek czy córcia?![]()
4+6który tc v
Ja jutro na 16:30 także nie będziesz sama w te nocJutro na 9:20 idę do ginekologa !
Tydzień temu w pon widziałam tylko pęcherzyk ,
Beta z soboty - 3763 . Mam nadzieję że jutro będzie już coś widać
Trzymajcie kciuki , ta noc na pewno będzie nie przespana![]()
to ja podobnie tyle , że wychodzi 4+4
Ja biorę Pueria Uno i tam jest 400 + 400, czyli 800. Więc może tyle trzeba właśnie.Dziewczyny kupiłam witaminy, ale nie zobaczyłam że babka w aptece dała mi pregne plis chyba i tam jest że dla starających się i 800 kwasu foliowego..ile wy bierzecie? Boje się, że za dużo i zaszkodzę dziecku, a wizyta dopiero na początku sierpnia
To czekanie jest straszneto ja podobnie tyle , że wychodzi 4+4dziś mam konsultacje z doktor z kliniki więc ciekawe czy wyznaczy jakąś wizytę wcześniej czy tak jak mam zaplanowana na 13.08 chociaż tak myślę , że chyba wolałabym o tydzień wcześniej już wiedzieć co i jak
![]()
nooo dokładnieTo czekanie jest straszne![]()
Z tego co pamiętam z ost forum to nie da się przedawkować kwasu foliowego a nadmiar organizm wydala z moczem ale to najlepiej lekarza dopytaćDziewczyny kupiłam witaminy, ale nie zobaczyłam że babka w aptece dała mi pregne plis chyba i tam jest że dla starających się i 800 kwasu foliowego..ile wy bierzecie? Boje się, że za dużo i zaszkodzę dziecku, a wizyta dopiero na początku sierpnia