reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki....ja na początek zacznę od jedzenia...obudziałam się dzisiaj z takim straszliwym burczeniem w brzuchu,ze szokk....jeszcze nigdy tak po nocy nie mialam....tak więc w ruch poszła lodówka i kuchenka i włąsnie wcinam zupke mleczną z ogrębów....pyyyyyycha...

reklama
Dziewczyny kochane
strasznie długo się nie odzywałam, ale nie maiałam dostępu do neta...
Chciałam się Was o cos poradzić, wczoraj robiłam wyniki badań krwi i moczu i troszkę mnie zaniepokoiły...MCH spadło mi poniżej normy, hemoglobina jest na dolnej granicy, a jezli chodzi o mocz to odczyn jest zasadowy, są liczne nabłonki, i krwinek czerwonych jest 2 a granica jest od 0-1, moja ginka jest na ulopie do końca lipca i nie wiem czy się martwić tymi wynikami czy nie...:confused:

Agawar lepiej idz do innego lekarza.
okruszek1 ja ci niepomoge poniewaz moje wyniki odbieraja polozne i dopiero wtedy je dostaje ale moze masz mozliwosc sie z jakims lekarzem skonsultowac.
a ja wcinam teraz salatke sledziowa i zaraz bede ogladac druga czesc filmu od yoki bo wczoraj o nim zapomnialam;-)

Ja zjadłam właśnie kanapkę z serem feta i ogóreczkiem i pomidorkiem :-) przygotowuje się do wyjazdu na wakacje - lecimy w niedziele na Kos :-D zakupiłam już krem z filtrem 50, pareo czy tam paero (nigdy nie wiem jak to się mówi) jeszcze muszę sobie kupić taką wodę w atomizerze.

agawar , ja bym popszla do lekarza na twoim miejscu, nie zaszkodzi sprawdzic a cie uspokoi!
Nospe mozna brac 3x dziennie cala ciaze - ja ma tak zalecone, a to dlatego, ze przy okazji rozrzedza krew, ale jesli nie pomaga to nie czekaj.

Dziewczyny kochane
strasznie długo się nie odzywałam, ale nie maiałam dostępu do neta...
Chciałam się Was o cos poradzić, wczoraj robiłam wyniki badań krwi i moczu i troszkę mnie zaniepokoiły...MCH spadło mi poniżej normy, hemoglobina jest na dolnej granicy, a jezli chodzi o mocz to odczyn jest zasadowy, są liczne nabłonki, i krwinek czerwonych jest 2 a granica jest od 0-1, moja ginka jest na ulopie do końca lipca i nie wiem czy się martwić tymi wynikami czy nie...:confused:
mi sie wydaje, ze nie masz sie czym martwic, ale zawsze lepiej jest to skonsultowac, mozzesz np zadzwonic do jakiegos gabinetu i podpytac babeczki z recepcji, one zazwyczaj sie znaja :tak:
yoka - cudowne te filmiki, obejrzalam sobie wczoraj obydwa :-)

Ja zjadłam właśnie kanapkę z serem feta i ogóreczkiem i pomidorkiem :-) przygotowuje się do wyjazdu na wakacje - lecimy w niedziele na Kos :-D zakupiłam już krem z filtrem 50, pareo czy tam paero (nigdy nie wiem jak to się mówi) jeszcze muszę sobie kupić taką wodę w atomizerze.
myszqa, sorki, ze pytam, a lekarz nie widzi przeciwskazan na takie cieple wakacje? kurcze, ale ci fajowo!
Ja tez juz po sniadanku, standardowo swieze buleczki z serkiem homogenizowanym :-) juz ze 3 miesiace takie jem sniadanka i czekam az mi sie przeje :sorry2:

reklama
Witam dziewczyny:-)
okruszek1 a na wynikach nie masz podanych norm????
agawar ja wczoraj też wzięłam wieczorem dwie nospy i niespecjalnie mi pomogło:-(
ale jeśli martwisz sie tymi bólami to jedź do szpitala,nawet jeśli okarze się że to nie groźne to będziesz spokojniejsza:tak:

Do góry