Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduje się ciężarówkaHejka, staraczki, ciężarówki i mlode mamuski - jak u Was?? Jakis raporcik poprosimy
My z Anią chodzimy na basen na zajecia w wodzie, do plywania jeszcze daleko ale Potwora lubi a ja mam dzieki temu ruchbedziemy sie teraz doszczepiać na szczepienia zalecane, bo obowiązkowe już zaliczone
Tak, jak się zobaczy to się naprawdę ma ochotę schrupać. A potem się żałuje, że się wtedy nie zeżarłoJa melduję że jestem po wizycie w reproficie
Po histeroskopii która była 18 czerwca dalej nie mam okresu
Ale już niedługo powinien się pojawić bo endometrium w końcu się odbudowało i ma 8,2 mm
Apropo tego co pisałyście wcześniej o komórkach ..
ja nie miałam żadnych wymagań tylko moja gr krwi.
Tak jak pisze @Melapola jak się już zobaczy to dziecko to chyba nic już nie jest istotne
Teraz modle sie aby jak najszybciej przyszedł okresbo chce juz transferować kropka który miał być transferowany w czerwcu
![]()
Krokus a powiedz z doświadczenia ze starszą - kiedy nadchodzi moment ze skarpetki i buty przestają parzyć? Bo Ania uwaza te czesci garderoby za niepotrzebne…U nas do przodu. Dziubek pomału dobija 5kg i jest na moim mleku wyłącznie teraz. Karmię KPI bo do piersi już się nie udało przystawić. Jestem z siebie dumna. Starszy maluch zazdrosny i psotny także wyzwań dużo, ale jakoś dajemy radę.
Miałam to samo, bardzo długo, nawet zimą. Przeszło chyba jak miała półtora roku albo więcej.Krokus a powiedz z doświadczenia ze starszą - kiedy nadchodzi moment ze skarpetki i buty przestają parzyć? Bo Ania uwaza te czesci garderoby za niepotrzebne…
I jaki mialas na to patent na zimę? Bo teraz gdy są upały a mloda nawet jeszcze nie chodzi sama to pół biedy ale potem to juz będzie klopotMiałam to samo, bardzo długo, nawet zimą. Przeszło chyba jak miała półtora roku albo więcej.