Super, że się udało. To było 1 podejście in vitro? Mam w rodzinie kuzynkę po in vitro, są z tego bliźniakiWielki stres : ) to ciąża po invitro , ponad 4 lata nieudanych starańobjawów brak jedynie bolesne piersi . Jutro pierwsze usg
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że się udało. To było 1 podejście in vitro? Mam w rodzinie kuzynkę po in vitro, są z tego bliźniakiWielki stres : ) to ciąża po invitro , ponad 4 lata nieudanych starańobjawów brak jedynie bolesne piersi . Jutro pierwsze usg
![]()
Szkoda tylko, że jeszcze tego nie widać i dla osób "z zewnątrz" po prostu szłam ze stanikiem na wierchuno cóż.. teraz rządzimy się innymi prawami![]()
Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było ok!!! I czekamy na jutrzejsze wieściWielki stres : ) to ciąża po invitro , ponad 4 lata nieudanych starańobjawów brak jedynie bolesne piersi . Jutro pierwsze usg
![]()
Sory, że się wtrącam.A w ogóle to doczytałam, że to plamienie może być nawet 14 dni po zapłodnieniu, przejrzałam kalendarz i to by się bardziej zgadzało. Więc termin wychodziłby na 5 maj, a wiek ciąży na 5+1![]()
Super gratulujęJuż mam wynik bety - 384 czyli na pewno ciążawczoraj wyczytałam, że testy facelle dają czasami fałszywy paseczek, a właśnie facelle miałam... i to jeszcze straszny bladzioszek. Tak zaczęłam się zastanawiać czy sobie czegoś nie wkręcam. Teraz zobaczę pojutrze czy ładnie rośnie
![]()
Sory, że się wtrącam.
W ciąży plamienia nie są normalne. Badałaś może progesteron? Bo może masz niski, stąd plamienie i potrzebne Ci luteina.
Nie badałam progesteronu...Super gratulujęa kiedy miałaś te plamienia? To faktycznie mogło być to implantacyjne, choć ja nigdy nie miałam