AnaBloom
Fanka BB :)
Aaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądaćAle to nie jest post tylko wpis który można komentować. To nie jest normalny wątek na forum![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądaćAle to nie jest post tylko wpis który można komentować. To nie jest normalny wątek na forum![]()
Lipca czy czerwca? Jesteś na czerwcowychNieśmiało dołączam na prawie sam koniec, termin wg aplikacji 27 lipcaCzekam na betę
![]()
No coś Ty nie przepraszaj! Ja sama nie mogę ogarnąć tego wątku prywatnego dlatego czekam na działanie adminkiAaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądać![]()
Ale fail, oczywiście chciałam napisać na lipcoweLipca czy czerwca? Jesteś na czerwcowych) Gratulacje
![]()
No co Ty, nie usuwaj! Bardzo Ci gratulujemy i zmykaj na lipcowki, nudnej ciazy!Ale fail, oczywiście chciałam napisać na lipcowePrzepraszam dziewczyny za zamieszanie, usuwam post
![]()
Z rozmachu już usunęłamNo co Ty, nie usuwaj! Bardzo Ci gratulujemy i zmykaj na lipcowki, nudnej ciazy!![]()
Są takie same nazwy i nie wiadomo w którą wejść możesz zmienić ??Jak widzę Twój postI nawet @JM* niedawno skomentowała.
Ja nawet nie wiem jak wejść na tą grupęSą takie same nazwy i nie wiadomo w którą wejść możesz zmienić ??