kamilaa919
Fanka BB :)
Ja ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?![]()
Plus taki, że mamy miasto na mieście i z opieka medyczna nie ma problemówJa ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców
Super wiadomości!Prawie 3cm szczescia, tetno 167ud/min. Jest wszystko ok, Luteina odstawiona. Będę się umawiała na prenatalne![]()
Oj tak... Ale dziś ide na ostatnią nockę i na chorobowe, szkoda ryzykować i jeszcze patrzeć na te wszystkie przykrości, przez które się nakręcamSuper wiadomości!Może już będziesz się mniej stresować i nie będziesz więcej uprawiała czarnowidztwa, choć wiem że łatwo gadać. Ale i tak dobrze słyszeć, że wszystko ok.
![]()
super wieściOj tak... Ale dziś ide na ostatnią nockę i na chorobowe, szkoda ryzykować i jeszcze patrzeć na te wszystkie przykrości, przez które się nakręcam![]()
Już dziś wygladał bardziej jak czlowieczek niż ostatniosuper wieściidz idz na chorobowe, to może głowa bardziej odpocznie, chociażby od tych widoków o których piszesz
Też się stresowałam, ale po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza, zwłaszcza że następna jest za tydzień i to będą prenatalne więc, nie ma tyle czasu między wizytami to jestem spokojniejsza.
Jeszcze trochę I już u Ciebie nie będzie fasoleczka tylko czlowieczek mały![]()