Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wyniki razem z TobąSiedzę i odświeżam wyniki, trochę się jeszcze łudzę… trochę jak odświeżanie systemu z ocenami na studiach![]()
Beta spadła o ponad 10 jednostek, progesteron z 0.7 na 0.8. Czy dobrze kminie ze to szansa na biochem i po sprawie?
Szczerze? Jest mi przykro ale zostaję z nadzieją, że będzie dobrze. Dla mnie najważniejsze, by to nie była kolejna cp bo od teraz listopad jest dla mnie miesiącem traumy a jeśli dobrze rozumiem to po biochemie mogę dalej się starać bez przerw?Wygląda, że tak
Bardzo mi przykro
Ja normalnie po biochemie z poprzedniego cyklu teraz mam cykl stymulowany, więc chyba takSzczerze? Jest mi przykro ale zostaję z nadzieją, że będzie dobrze. Dla mnie najważniejsze, by to nie była kolejna cp bo od teraz listopad jest dla mnie miesiącem traumy a jeśli dobrze rozumiem to po biochemie mogę dalej się starać bez przerw?
Ty już po owulacji w tym cyklu? Bo w poprzednim chyba jakoś podobnie miałyśmyJa normalnie po biochemie z poprzedniego cyklu teraz mam cykl stymulowany, więc chyba tak![]()
Wydaje mi się że to biochem. Tak po biochemię można normalnie się starać i podobno lubi to być cykl owocnyBeta spadła o ponad 10 jednostek, progesteron z 0.7 na 0.8. Czy dobrze kminie ze to szansa na biochem i po sprawie?