Dzięki, powtórzę jutro z porannego moczu, tak miałam pierwotnie zrobić ale nie wytrzymałam. Jeśli to to, to coś już powinno być widać.No coś widać! Powtórz za 2 dni![]()
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Pozytywny.Hej, co sądzicie? Trudno to nawet na zdjęciu ująć. Zobacz załącznik 1679474Zobacz załącznik 1679473
Moje obydwie ciąże były takie bledziutkie.
Idź na betę, ale ja po cichu gratuluję

Niestety nie mam opcjiPozytywny.
Moje obydwie ciąże były takie bledziutkie.
Idź na betę, ale ja po cichu gratuluję![]()
bleucoco
No jasne, daj znaćDzięki, powtórzę jutro z porannego moczu, tak miałam pierwotnie zrobić ale nie wytrzymałam. Jeśli to to, to coś już powinno być widać.
Tak, ale to jednak poranny mocz będzie, więc stężenie hormonu powinno być wyższe. Dziś to wręcz nie nastawiałam się, że coś może wyjść. Jest dopiero 10dpo. W ostatniej ciąży pierwszy test wyszedł mi 11dpo po południu, i kreska była bardzo słaba wtedy. A następnego dnia - 12dpo rano - już nie miałam wątpliwości, że testy wychodzą pozytywne. 
Ech, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Karolinak89
GratulacjeEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam poszłam sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556

angeliskax
Moderator
GratulacjeEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556

bleucoco
Super prezentEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556

reklama
MamaAntka2023
Początkująca w BB
Widzę cień cienia
zrób jak masz test za 2 dni albo po świętach