reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
ja dzisiaj juz kupilam wozek i lozeczko troche szybko ale jak juz mialam kase to wolalam kupic bo znam siebie i meza tu 50zl na cos tam 50 zl na cos i bylo by po kasie:-D lozeczko takiehttp://www.allegro.pl/item398915136_lozeczko_radek_vii_szuflada_teak_klups_materac.html a wozek firmy kaps3 ale zdjec niewkleje bo mezowi sie niechcialo robic:-( a juz jest schowany a w internecie akurat mojego niema ale kolor zielony;-)

Dagula no to juz niezłe wyposażenie masz !!! a co Cie przekonało do tego wózka bo z tego co pamiętam to chyba czaiłaś sie tez na x-landera ???

a ten dzidziuś co w tym chodził to z jakiego miesiąca to sie tak wyznam mniej wiecej :-) bo bardzo mi sie podoba i super jakby był juz na takiego maluszka zimowego !

Ta dziewczynka urodziła się na poczatku listopada zeszłego roku.Wydaje mi się, chociaz się nie znam, ze lepszy by był za duży niz taki akurat, zresztą dzieciaczki szybko rosną.

pozdrawiam

My wczoraj z moim kruszkiem dostaliśmy od jego kolegi z pracy, taką żoltą wanienkę z kaczuszka (z takim mniejszym wkładem w środku), 2 pajacyki, 2 body, spodenki dresowe z polaru, bluze z dł. rękawkiem, czapeczke, i taki termos ze styropianem w środku:tak: tylko szkoda, ze nie moge Wam tego pokazac:-(, ale naprawde, wszystko jest prze kochane:tak:

justyna u mnie w miescie niemieli x -landerow bylo parefajnych wozeczkow ale albo za maly albo na paskach a ten mial wszystko to co chcielismy wiec zdecydowalismy sie na niego , jest troche ciezki ale ja akurat mieszkam w domku takze niemusze miec lekkiego;-) i akurat byl w kolorze o jakim myslalam takze moglam odrazu brac;-)

Witam....osobiście oglądałam i dotykałam wózka ATLANTIC i powiem Wam mamuski,ze jest rewelacyjny....jak dla mnie...bomba....

Mi też sie bardzo podoba, szczególnie ten z turkusem i chyba na taki sie zdecyduję, bo czym więc oglądam i czytam, tym większy mam mętlik w głowie.
Do tego kupię foteli Baby design dumbo taki sam odcień jak wózka.
A lóżeczko kupimy chyba turystyczne, bo bardzo mi się podobają, ale w razie jakby sie nie sprawdziło to drewniane też mam.
Zakupów jeszcze na razie nie robią, bo mąż twierdzi że to za wcześnie i żeby nie zapeszyć, ale widzę, ze większość z Was już pomalutku robi zakupy, wiec moze i ja zacznę kompletować wyprawkę.

reklama
Yoka, jak juz cię tak wózkowo męczymy - a masz jakieś zdanie na temat Coneco? CONECO:UNIWERSALNY WÓZEK@V3+FOTELIK+GRATISY (394760377) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę go znaleźć w sklepie i obejrzeć na żywo.

Co do Quinny, mnie się też podoba, ale już od trzech osób słyszałam, że są to wózeczki dość wywrotne na nierównych powierzchniach.
Pytia, też byłam napalona na ten wózeczek, ale po obejrzeniu go w sklepie odpuściłam sobie, o ile głęboki jest dość fajny, to spacerówka nie podoba mi sie wogóle i jest chyba niewygodna dla dziecka. Spacerówka jest kubełkowa, nie możesz go rozłożyć do tyłu, tylko przechylasz dziecko razem z oparciem i dziecko ma nogi w górze.

Do góry