reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Ja co chwilę do łazienki chodzę na siku 😂 także nie wiem czy dam radę kilka godzin wstrzymać 😆😆 chyba musicie mi wybaczyć i wytrzymać do jutra rana - nie ważne czy to będzie 4 czy 7 rano jak wstanę to pierwsze co to zatestuje i wstawię na kreski i tutaj :)
No chyba ,że jakoś wstrzymam kilka godzin siku hmmm ile wystarczy 3? 4?
3 godz powinny wystarczyć 😁

reklama
To ja ze swojej strony powiem Wam że też dużo kopciłam, przy staraniach o pierwsze dziecko starałam się ograniczać, ale nie wychodziło. Aż pewnego dnia przestało mnie ciągnąć. Tak po prostu. Wręcz mnie odrzucało od fajek i od palaczy. To był mój objaw że się udało. Przed drugą tylko popalałam ale też od razu odrzut miałam od fajek. Zrobiłam test i ciąża. Przed trzecia udało mi się rzucić, a jak zaszłam odrzucało mnie od palaczy. Teraz... Teraz po prostu czuję że palacze śmierdzą ale aż tak mnie nie odrzuca. Mam nadzieję że to nie jest objaw że nic z tego nie będzie 🫣
Mialam dokladnie tak samo .. ja przegapilam gdzieś chyba czy ty wczoraj robilas bete ? Jak sytuacja ?
Szybko zleci !
U mnie to dopiero daleko do testowania 😁
U mnie to dopiero daleko jeszcze okresu nie dostalam co napewno dostane bo nie bylo sposobnosci do zachodzenia w ciaze .. a gdzie tam jeszcze do nastepnego 😂😂😂
Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa 😂
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam aż 🩸 się spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję 🫣
Matko no cień cienia jest , sikaj

Nic a nic... Biało 😵‍💫
A na tych pinkach to nawet przez zamoczeniem w próbce jest trochę widać kreskę (kontrolną napewno)

Załączniki

• 1000006925.jpg
    1000006925.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 50
  • 1000006931.jpg
    1000006931.jpg
    802,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 1000006926.jpg
    1000006926.jpg
    777,4 KB · Wyświetleń: 54
Mialam dokladnie tak samo .. ja przegapilam gdzieś chyba czy ty wczoraj robilas bete ? Jak sytuacja ?

U mnie to dopiero daleko jeszcze okresu nie dostalam co napewno dostane bo nie bylo sposobnosci do zachodzenia w ciaze .. a gdzie tam jeszcze do nastepnego 😂😂😂

Matko no cień cienia jest , sikaj
Wczoraj beta 698 ale TSH 3,35 a to bardzo źle 😢

reklama
Do góry