Ja mialam krem z Musteli i z Emotopic. Oba skuteczneCzym smarowałyście pierwsze objawy ciemieniuchy ? Zaczyna nam się robić tak jak by sucha skóra na główce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam krem z Musteli i z Emotopic. Oba skuteczneCzym smarowałyście pierwsze objawy ciemieniuchy ? Zaczyna nam się robić tak jak by sucha skóra na główce
Prawdziwy różowy rekinHej Ciężarówki co u Was?? Jak sie Wam rosnie? Moja Diablica skonczyla poltora roku i to szok jak zlecialo. Wazy 12,5 kg i ostatnio w zlobku byla przebrana za Baby Shark![]()
A ktory to juz tydzien? Jak się dzisiaj czujesz?Ja jestem od wczoraj na odziale
Wstałam rano z krwawieniem
Okazało się że mam łożysko przodujące I zostawiają mnie na obserwacji na kilka dni
Kasia trzymaj się. Przy przodującym są krwawienia. To nie znaczy że coś nie tak z dzieckiem tylko z tego łożyska podkrwawia. Pewnie do końca ciąży będziesz odpoczywać chyba że lozysko się podniesie. To też wskazanie do cc. Jak teraz sytuacja? Wogole na polowkowych lekarz coś Ci mówił o tym łożysku? Trzymaj się!Ja jestem od wczoraj na odziale
Wstałam rano z krwawieniem
Okazało się że mam łożysko przodujące I zostawiają mnie na obserwacji na kilka dni
O kurcze i tak zeszło! Ja w pt mam połówkowe. Myślałam że już później nie zejdzie na dółPołówkowe miałam 19+6 i napisane mam
Że jest wysoko na tylnej ścianie
Trzymaj się. Ściskam kciuki. Staraj się nie denerwować, oglądaj coś lub czytaj książkę, żeby się wyluzować. Dostajesz jakieś leki?Dzisiaj mam 23+6