Hej dziewczyny, raczej znam odpowiedź, ale muszę się upewnić. Pozytywny według was?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
PozytywnyHej dziewczyny, raczej znam odpowiedź, ale muszę się upewnić. Pozytywny według was?Zobacz załącznik 1683811Zobacz załącznik 1683812
Gratulacje! Pozytywny jak nicHej dziewczyny, raczej znam odpowiedź, ale muszę się upewnić. Pozytywny według was?Zobacz załącznik 1683811Zobacz załącznik 1683812
Jak najbardziej pozytywnyHej dziewczyny, raczej znam odpowiedź, ale muszę się upewnić. Pozytywny według was?Zobacz załącznik 1683811Zobacz załącznik 1683812
 Gratulacje
 Gratulacje 

Witam może ktoś pomoże w interpretacji bo już myślę, że zgłupiałam i widzę coś czego nie ma. Dodam, że jestem dzień przed terminem miesiączki. Robiłam test przed wczoraj wyszedł negatywny ale diabeł mnie podkusił i spojrzałam na niego po pół godz lekką kreską, więc zrobiłam kolejny popołudniu i po 4 min lekką kreska. Odczekałam jeden dzień i dziś rano zrobiłam dwa jeden wygląda tak a drugi nie ma nic… co o tym sądzić? pewnie znów się nie udało a testy mnie oszukują Zobacz załącznik 1686749Zobacz załącznik 1686750

Pojawił się po 4 minutach a na drugim teście nie było nic, więc pozostaje mi czekaćJeśli ten cień cienia pojawił się w czasie, a nie po godzinie to ja uważam, że coś tu jednak widzę.
I widzę cień na jednym i drugim.

Pojawił się po 4 minutach a na drugim teście nie było nic, więc pozostaje mi czekać
 A przynajmniej taka mam nadzieje.
 A przynajmniej taka mam nadzieje.To są zdjęcia tych testów na których widać, ten co nie widać nie dodałam wylądował w koszuIdz do laboratorium zrób betę.
Ja jestem ślepa i noszę okulary, no ale ja i w jednym teście i w drugim coś widzę. Chyba aż tak źle że mną nie jest jeszcze żeby widzieć to czego nie ma.A przynajmniej taka mam nadzieje.
 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam
 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam  a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa
 a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa  Dziękuje.
 Dziękuje.