reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a ja się nacieszyłam....byłam dziś z Alą u dermatologa i wysypka i skaza już ok ale pisia znowu czerwona i znowu bakterie w moczu
new_down.gif
od razu poszłam do ginekologa i robiła jej wymaz z pochwy (mała leżała na fotelu gin-ale fajnie wyglądała) Wymaz ok ale mam jej smarować 3maściami na zmiane i robic nasiadówki Potem trafiłam do nefrologa i tam niby dobrze ale ta znowu dopatrzyła się że coś z główką i dostałam skierowanie na prześwietlenie głowy z podejrzeniem wodniaczka (u Piotrusia też tak miałam) Mam już dość dzisiejszego dnia.........i jeszcze tak mi słabo po jelitówce która mnie wczoraj sciorała na maxa Mam nadzieję że dzieci nie zaraziłam

ja pielu****ę małą tylko w pampersach Przy Piotrusiu wyprobowałam chyba wszystkich rodzajów i właśnie te są dla nas najlepsze

co do jedzenia jak gołąbki :szok: one były bez przypraw? bo nie wyobrażam sobie dawać półrocznemu dziecku przyprawy To że dziecko teraz dobrze reaguje nie znaczy że tak będzie za parę lat A nawyki zywieniowe kształtuje sie od początku :no: nie jestem przewrażliwiona matką ale są pewne granice

O qurcze, AOlcia wspolczuje:no:do ginekologa z taka malutka? bral wymaz na jakies bakterie tak?
Biedna Alunia, tyle na raz dla takiej malutkiej i dla Ciebie to juz chyba za duzo stresu:zawstydzona/y:A dlaczego podejzenie wodniaka i jakie sa objawy?

Oj duzo na ciebie spadlo:-:)-:)-(

Jagna dzisaj byłam z Olim u alergologa i pediatry, bo Oli nie chce jesć mleka..........kazałą nam zrobić badaniaz kału na:pasożyty, apty lambii, Gsa i z krwi na:helicobacter pylorii, toxocaroza...........
Jeśli dziecko je wszystko inne oprócz mleka to może mieć któraś z bakterii lub pasożyta-wtedy to odrzuca od mleka własnie- a inne rzeczy je chętnie
Pisałaś ,ze Celinka też nie chce mleka wiec moze też warto takie badania zrobić

Mamy jeszcze na IgEc- w kierunku alergii z krwi-czy jest i w jakim stopniu

IgEc robiłam ostatnio małej i alergikiem nie jest, musimy przejś teraz na zwykłe mleczko z bebilonu pepti. A mleczko pije tylko niezbyt chętnie, woli kaszke na mleczku, tylko że gęstą. Dzisiaj byłam na szczepieniu i lekarka mówiła, że morfologia ok, bo kazałam zrobić przy pobieraniu na przeciwciała, zapłaciłam 25 zł za to:baffled:

E-stera zrób mu jeszcze morfologie, za jednym kłuciem, zapłacisz ale zobaczysz czy wszystko ok.
Biedna Ala, tylu lekarzy i nikt nie wie co jej jest:wściekła/y:. Ale jedno ma z głowy pierwszą wizyte u gin...:-D

reklama
Do góry