reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Heh.. nie chce mi się doczytywac tych kłotni a mam z 10 stron...

nutka nie przejmuj się uwagami innych odnośnie tego gołąbka..ja nie mówię żeby dawac, bo to za wczesnie, ale niektore to aż przesadziły...do cholery to tylko kawałek ryżu z mięsem, bo nie sądzę, że dałaś jej kapustę... wychowałaś jedno dziecko, wychowasz i drugie.. Ja tam się nie radzę na forum co mam dawac jeśc bo dla mnie to jest chore jak mi ktos pisze ze zaszkodzi kawałek ziemniaka z sosikiem... BEZ PRZESADY !!!!!!!!!

nie miła jest atmosfera..bynajmniej kilka stron do tyłu bo potem juz nie czytałam...

reklama
Heh.. nie chce mi się doczytywac tych kłotni a mam z 10 stron...

nutka nie przejmuj się uwagami innych odnośnie tego gołąbka..ja nie mówię żeby dawac, bo to za wczesnie, ale niektore to aż przesadziły...do cholery to tylko kawałek ryżu z mięsem, bo nie sądzę, że dałaś jej kapustę... wychowałaś jedno dziecko, wychowasz i drugie.. Ja tam się nie radzę na forum co mam dawac jeśc bo dla mnie to jest chore jak mi ktos pisze ze zaszkodzi kawałek ziemniaka z sosikiem... BEZ PRZESADY !!!!!!!!!

nie miła jest atmosfera..bynajmniej kilka stron do tyłu bo potem juz nie czytałam...

ewus chyba masz racje wiec, ja zostalam objechana za kawalek wedlinki z chlebkiem wiec chyba tez nie bede sie juz radzic ani mowic co daje do jedzenie, i moje dziecko nadal bedzie jadlo ze mna z talerza jesli jest to co on zjesc moze i ja tak uwazam. moze i to moje pierwsze dziecko ale ja wiem co dac a co nie, i golabka tez dam jak bede robic i nawet pomysle o parowkach dla dzieci.

mili zapytaj w aptece o surop na kszel dla takich dzieciaczkow ...

dziuba moze mala poprostu wiecej pije i dlatego tak, no to ze duuzo sika to chyba zadna choroba czy powod do niepokoju razcej gdyby bylo w druga strone moglabys sie martwic... a moze pieluszki juz jej sa za male i przecieka jej boczkiem co ???

Dziuba moze to jest tak jak Aga mowi, ze pewnie pije wiecej
a ja bylam w aptece i kupilam jej syrop homeopatyczny na miodzie po w aptece pani mi powiedziala ze przewaznie taki wypisuja dla takich dzieci nazywa sie homeotuss,i mam dawac 3 razy dziennie po pol lyzeczki, tylko teraz nie wiem czy jechac z nia na izbe czy nie, bo ona nie goraczkuje i nie wiem co mam robic:baffled::-(
Przyszla mi w koncu sukienka hurrrrrrrrrra, jest cudna:tak:

mi już też sie nie chce doczytywać kłótni, bo sie nieprzyjemnie zrobiło...
pieluszki mamy dobre, używamy tych 8-14kg, wiem ze to nic poważnego, tylko denerwujące bo jak małą przebieram z nocy to się rozbudza i musdzę ją od nowa usypiać... całe szczęście śpimy teraz tylko w bodziaku!!
mili, super że kiecunia Ci się podoba, a powiedz Kochana jak z wagą? skutkuje ta Linea wciąż? czy już nie bierzesz? i jak z ćwiczeniami, robisz coś dodatkowo??

Aga wieczorem zrobie fotki to wkleje bo siostra bedzie musiala mi pomuc gorset wlozyc ale przymierzylam spodnice i naprawde jest piekna, a linea dzialala na poczatku, zrzucilam 2 kilo a teraz cwicze jak mi sie przypomni bo za goraco i sie nie chce, to moze poczekam do poniedzialku , najwyzej jak bedzie miala goraczke to od razu na izbe
Aga a Ty bierzesz linee?

Dziuba nikt sie nie kloci chyba, mamy inne poglady dotyczace zywienia, delikatnie mowiac;-)
Nadia tez duzo sika w nocy, przebieram ja z 2 razy, wiec sie nie przejmuje, jak byla mlodsza to zmienialam jej pizamke 2-3 razy.

Mimi, cudnie stoi,to moze ona ominie etap pelzania i od razy pojdzie sobie:-p fajne nozie:tak:

przedstawiamy Wam nasze ząbki

Załączniki

• DSC_1085.jpg
    DSC_1085.jpg
    200 KB · Wyświetleń: 33
reklama
i ostatni wyjazd na plażę i nad jeziorko

Załączniki

• DSC_1118.jpg
    DSC_1118.jpg
    218,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_1152.jpg