reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziewczyny administartor wszystko wie wszystko było z nią sprawdzane nic pochopnie wczoraj wieczorem dostała bana nie wejdzie już na BB.... ale i tak jak macie zmknięty tam lepiej wklejacjcie a na drugi dzień usuwajcie....na ogólnym lepiej uważać....zastanawia mnie tylko co za dziecko nam pokazywała czyje i jego rodzice nic nie wiedzą...

reklama
dziewczyny jestem w szoku. niewiem co powiedziec .trzeba pousuwac zdjecia .to ze ona niema juz tu wstepu to jeszcze nic nieznaczy bo moze tu byc jeszcze niejedna oszustka.Esti zwejdz sobie na twoj profil i zobacz kto cie ostatnio odwiedzal (ogladal ) bede tam ja i kilka innych osob sprawdz

Ostatnia edycja:
o ja pierdole!!!!
teraz na to wpadłam, czy ona kiedykolwiek wkleiła swoje zdjęcie na forum? czy to z brzuszkiem czy z "Leonkiem"?? i to że ostatnio wykasowała zdjęcie synka bo może się dostać w niepowołane ręce? wszystko zaczyna sie układać w logiczną całość...

dziewczyny uważajmy, ona jest zablokowana na bb jako masiek, ale w każdej chwili może powrócić pod innym pseudonimem, przeciez każdy może się zarejestrować od nowa!

reklama
Do góry