reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja teraz nieżaluje że niezamiesciłam zdiecia małej.Teraz to tylko na naszej klasie zamieszczam.Ale ona to długo ciągła.Jak tam w kietnióweczkach dziewczyny pisały że na naszej klasie nic o dziecku niepisała to już wydaje sie dziwne.Moja niunia spi włączyłam pranie i idziemy na spacerek.Niepanikujmy aż tak mocno nic złego nam niezrobi,i naszym dziecią.

Ostatnia edycja:
reklama
no tak ze swojego komp nie napisze bo ma bana ale może fakt robic to z innego....wątpie,żeby wróciła nawet na NK skasowała konto zniknęła nagle...hmmm....dziwne....Leonka wkleiła ale na zamkniętym ale tylko Leonka samej nie....miała tylko swoje foty i tylko swoje na NK.....bardzo to przykre,bo jest ona chora i leczy się u psychologa.....uważajcie dziewczyny pozdrawiam.

A MOŻE ONA NIEJEST CHORA TYLKO NUDZIŁO JEJ SIE BO CHORA OSOBA TAK ZARAZ NIEZAKUMA O CO CHODZI I NIEKASUJE WSZYSTKICH POSTÓW I NAWET NA NASZEJ KLASIE SIE SKASOWAŁA.Wstydzi sie co zrobiła i niechce zeby ją ktoś pamietał,A wiec nic już o niej nienapisze bo szkoda nerwów na takich ludzi.

w galerii wkleiła zdjęcie swojej ostaniej ciąży z datą 16 kwietnia i niby 8 tygodni ciąży hmm i też ja np nie zwróciłam uwago na date dopiero jedna koleż nak mi zwróciła na to uwagę...dziwne miesiąc po pordzie już w 8 tygodniu ciąży inna poszukała i znlazła ją gdzie indziej u nas na kwietniówkach jets jej blog skopiowany do poczytania....żenujące 13 marca urodziła cesraka a w blogu 14 rano wstała bolało ją kolano obudził ją pies....szkoda słów....to jakies rozdwojenie jaźni bądź schizofrenia....

Czesz Dziewczyny
Ja tez z Kwietniowek
To co zrobila masiek to straszne, mysmy sie naprawde zrzyly, zaufalysmy jej do tego stopnia ze zostala maszym Modem:szok:, i tak grala z nami juz od roku:no:....wiec same widzicie jak mozna omotac ludzi (do pewnego momentu:tak:)
Ale takich jak ona jest wiecej a JEJ PRZYPADEK POWINNIEN BYC DLA NAS PRZESTROGA I DLATEGO CHOWAJCIE SWOJE SKARBY
Sa WZ i tam jest napewno bezpieczniej
Pozdrawiam

reklama
Witam

Dziewczyny nie mogalam znalesc waszego mod;-)napisalam wczoraj PW do Albinca ale jak widac chyba jeszce nie przeczytal

Pumi o Tobie mowa w jej blogu .... kotek nie zamieszcaj fotek malej na otwartym .. gdyz mam takie przeczucie ze ta schizolka upatrzyla sobie garstek dziecia.. i zeby nie bylo tak ze za jakis czas zdjecia twojej malej wyladuja na jakims innym forum.... u na sstrasznie pilowala Renie i Lucy .. one maja bardzo podobne dzieciaki do siebie;-)A ta schizolka na roznych forach .. gdzie jeszcze nie jest mamom pisze ze chcialby bliznieta .. wiec moze sobie pisze w glowce nowa bajke:-(
A do Twojej slicznej Dominiki wyszukala juz gdzies braciszka;-)

pozdrawiam ..K.

Do góry