reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Chcę tylko wyjaśnić jeszcze(bo takie opinie na kwietniówkach przeczytałam)że ludzie korzystający z pomocy psychologa to nie wriaci ani psychole...Psycholog nie wystawia recepty.To psychiatra przepisuje proszki.Depresja może dopaść każdego.Ludzka psychika jest krucha.Zwłaszcza po trudnych przejściach nie łatwo ją posklejać...A i bez depresji wielu ludzi korzysta z pomocy psychologów.Nie każdy potrafi sobie świetnie radzić.Ludzie błądzą a psychologia jest po to by pomagać im się odnależć.Nie daje recepty.Pomaga szukać rozwiązań w nich samych.

Ostatnia edycja:
reklama
Leonek rzeczywiście musiał być czyimś dzieckiem.Ale inną sprawą jest to,że nasze zdjęcia też mogą trafić w dowolne miejsce na necie!Ile osób umawiając się na tych wszystkich portalach randkowych korzysta z cudzych fotek?Całe mnóstwo.I to są ludzie zdrowi,działający z premedytacją.Jasne,że to nie w porządku i że w ogóle do d...Ale co można poradzić na to?Jedynie nie zamieszczać swoich zdjęć ani maluszkowych.A przecież czasem człowiek chce się pochwalić....

Czesc Dziewczyny to znowu ja:-)

Mialam sie tu nie wcinac;-), ale chce cos napisac od siebie
My te informacje przekazalysmy nie po to zeby robic afere, szukac sensacji czy rzucac kamieniami w Masiek,......ja doskonale rozumiem wszystkie reakcje i te ktore sa wsciekle, i te ktore jej wspolczuja, i te ktorym jest obojetna., rozumiem nawet to ze jest chora, i ze sobie stworzyla "piekny" swiat, rodzine ktorej nie ma....ale czy Wy choc przez chwile pomyslalyscie o Leonku...., On jest naprawde czyims dzieckiem, a ona Go wykorzystala do stworzenia Swojego swiata, czy ktoras z Was by tak dobrowolnie i bez sprzeciwu "oddala" swoje dziecko i pozwolila wklejac jego zdjecia i " karmic Go piersia"......z calym szacunkiem ale jak rozne sa reakcje tak jestem pewna ze spora wiekszosc nie poszla by na to......i czy ona jest realnym zagrozeniem czy nie warto sie chyba zastanowic nad tym.....nie jest jedyna....ktoras z Was madrze napisala ze "internet do diabel stworzony przez czlowieka"....ale my nie musimy podrzucac mu wiecej pokus

Przepraszam ze zaklocilam
Zmykam do siebie:-);-)
Pozdrawiam wszystkie Styczniowki:-)

ja wiecej nie wstawie tu zdjec malego mimo wszystko , moze jestem bez duszna istota ale nie chcialabym zeby ktos przywlaszcyl sobie mojego malego mezczyzne, moze jest nijaki i bez wyrazu ale jest tylko moj !!!!!

szczypi tak masz racje ale tak jak napisalam wyzej ja nie wstawie... nie ze sie boje ale nie chce i tyle moze tylko ja i jakos mi to zwisa ale nie chce i napisalam do moderatorki o usuniecie wszystkich mam nadzieje ze to zrobi.

Myślę,że możesz śmiało wystąpić w tej sukience aOlu!

Esti ja tam już się "wypisałam",że tak to ujmę.Ale potrzeba mi było tego po tych rewelacjach wszystkich...Teraz już mogę zamilknąć.:tak:

Malizna się obudziła.Deszcz przestał padać-cudownie!Idziemy znów na spacer!

reklama
aOla sukienka ładniusia :-) ja też niedługo mam wesele w rodzinie i nie wiem co na siebie włożyć. Jest lato i myslę że Twoja sukienka jak najbardziej sie nadaje

Do góry