reklama

Witam. Ja czekam na rozwój akcji , test przed miesiączką 3 dni cien z cienia. Miałam bóle na okres tak jak dostałam ból równo przychodziła miesiączkę teraz dziwne nie ma nic, i od dwóch dni nie mam apetytu a tka miałam mimo stresu. Dziś wieczorem po pracy zrobię test z ciekawościCześć, zapraszam styczniowe mamy 2026
Hej. Zaliczyłam pobite gary i dodałam wpis na majowych kreskach bez zapisania się, zostałam skierowana do was. Więc chyba pora się dołączyć.  )
)
Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …

Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …
Załączniki

Ostatnia edycja: 

Trzymam kciuki żeby tym razem było szczęśliwie zakończenie! Ja też bardzo się boję kolejnego biochemu. Mój lekarz już nie prowadzi ciąż,a tylko jemu w 100% ufam. Za tydz w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie i będę się umawiała prywatnie do lekarki z polecania mojego gina. Chcę prowadzić dwutorowo. LuxMed bo mam w pakiecie. Prywatnie żeby ustawić sobie wcześniejsze CC. Ale to daleka droga. Dziś beta 713, przyrost po 24h 149,7 %Hej. Zaliczyłam pobite gary i dodałam wpis na majowych kreskach bez zapisania się, zostałam skierowana do was. Więc chyba pora się dołączyć.)
 ale boję się cieszyć, oby szczęśliwie dotrwać
 ale boję się cieszyć, oby szczęśliwie dotrwać
robiłaś może progesteron ?Trzymam kciuki żeby tym razem było szczęśliwie zakończenie! Ja też bardzo się boję kolejnego biochemu. Mój lekarz już nie prowadzi ciąż,a tylko jemu w 100% ufam. Za tydz w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie i będę się umawiała prywatnie do lekarki z polecania mojego gina. Chcę prowadzić dwutorowo. LuxMed bo mam w pakiecie. Prywatnie żeby ustawić sobie wcześniejsze CC. Ale to daleka droga. Dziś beta 713, przyrost po 24h 149,7 %ale boję się cieszyć, oby szczęśliwie dotrwać

Nierobiłaś może progesteron ?
Ja jutro idę na betę i będę oznaczać progesteron . Bo czytałam, że w większości poronień wczesnych właśnie jego niski poziom za nie odpowiada . Mega panikuję . Dzisiaj mega czuję coś w okolicy lewego jajnika, takie kłucie lekkie i strasznie się stresuje … nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie do USG . Na 20.05 umówiłam się do ginekologa

reklama

Ja też bardzo się stresuję. Nie robiłam progesteronu, ale może zrobię faktycznie we wtorek przy okazji bety kolejnejJa jutro idę na betę i będę oznaczać progesteron . Bo czytałam, że w większości poronień wczesnych właśnie jego niski poziom za nie odpowiada . Mega panikuję . Dzisiaj mega czuję coś w okolicy lewego jajnika, takie kłucie lekkie i strasznie się stresuje … nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie do USG . Na 20.05 umówiłam się do ginekologa
 W sumie to też ważne info dla lekarza czy trzeba włączyć. A na jakim etapie u Ciebie były poronienia?
W sumie to też ważne info dla lekarza czy trzeba włączyć. A na jakim etapie u Ciebie były poronienia?Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 1 tys
- Wyświetleń
- 73 tys
- Odpowiedzi
- 878
- Wyświetleń
- 42 tys

Podziel się: