reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Cześć, zapraszam styczniowe mamy 2026 🩷🩵
Witam. Ja czekam na rozwój akcji , test przed miesiączką 3 dni cien z cienia. Miałam bóle na okres tak jak dostałam ból równo przychodziła miesiączkę teraz dziwne nie ma nic, i od dwóch dni nie mam apetytu a tka miałam mimo stresu. Dziś wieczorem po pracy zrobię test z ciekawości

Ja miałam mieć miesiączkę 1.05. 2 maja beta 280 dziś powtarzam po 24 godz. Martwię się, bo w styczniu miałam biochem. 10 lat temu zdrowa, książkowa ciąża z synkiem. Mam 40 lat w tym roku, więc ostatni dzwonek☺️

Ostatnia edycja:
Hej. Zaliczyłam pobite gary i dodałam wpis na majowych kreskach bez zapisania się, zostałam skierowana do was. Więc chyba pora się dołączyć. :))

Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …

Załączniki

• IMG_9133.jpeg
    IMG_9133.jpeg
    22 KB · Wyświetleń: 162
Hej. Zaliczyłam pobite gary i dodałam wpis na majowych kreskach bez zapisania się, zostałam skierowana do was. Więc chyba pora się dołączyć. :))

Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …
Trzymam kciuki żeby tym razem było szczęśliwie zakończenie! Ja też bardzo się boję kolejnego biochemu. Mój lekarz już nie prowadzi ciąż,a tylko jemu w 100% ufam. Za tydz w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie i będę się umawiała prywatnie do lekarki z polecania mojego gina. Chcę prowadzić dwutorowo. LuxMed bo mam w pakiecie. Prywatnie żeby ustawić sobie wcześniejsze CC. Ale to daleka droga. Dziś beta 713, przyrost po 24h 149,7 % ☺️ ale boję się cieszyć, oby szczęśliwie dotrwać♥️

Trzymam kciuki żeby tym razem było szczęśliwie zakończenie! Ja też bardzo się boję kolejnego biochemu. Mój lekarz już nie prowadzi ciąż,a tylko jemu w 100% ufam. Za tydz w poniedziałek mam wizytę w luxmedzie i będę się umawiała prywatnie do lekarki z polecania mojego gina. Chcę prowadzić dwutorowo. LuxMed bo mam w pakiecie. Prywatnie żeby ustawić sobie wcześniejsze CC. Ale to daleka droga. Dziś beta 713, przyrost po 24h 149,7 % ☺️ ale boję się cieszyć, oby szczęśliwie dotrwać♥️
robiłaś może progesteron ?

Ja jutro idę na betę i będę oznaczać progesteron . Bo czytałam, że w większości poronień wczesnych właśnie jego niski poziom za nie odpowiada . Mega panikuję . Dzisiaj mega czuję coś w okolicy lewego jajnika, takie kłucie lekkie i strasznie się stresuje … nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie do USG . Na 20.05 umówiłam się do ginekologa

reklama
Ja jutro idę na betę i będę oznaczać progesteron . Bo czytałam, że w większości poronień wczesnych właśnie jego niski poziom za nie odpowiada . Mega panikuję . Dzisiaj mega czuję coś w okolicy lewego jajnika, takie kłucie lekkie i strasznie się stresuje … nie wiem jak wytrzymam te 2 tygodnie do USG . Na 20.05 umówiłam się do ginekologa
Ja też bardzo się stresuję. Nie robiłam progesteronu, ale może zrobię faktycznie we wtorek przy okazji bety kolejnej🤔W sumie to też ważne info dla lekarza czy trzeba włączyć. A na jakim etapie u Ciebie były poronienia?

Do góry