93kora
Fanka BB :)
No ponoć taka pozycja też sprzyja plemnikom dojście do celuTyłozgięcie... córka z tego że się pochyliłam bo coś spadło a że wypięta to atak męża nastąpił![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ponoć taka pozycja też sprzyja plemnikom dojście do celuTyłozgięcie... córka z tego że się pochyliłam bo coś spadło a że wypięta to atak męża nastąpił![]()
Ooo dobrze ,że mówisz - ja piję pokrzywę czasami litr dziennie - wierzę ,że usuwa wodę z organizmu a tymczasem tylko moczopędne działaAaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc![]()
No to wlasnie pokrzywa zwiększa testosteron, drogie Panie omijamy!Ooo dobrze ,że mówisz - ja piję pokrzywę czasami litr dziennie - wierzę ,że usuwa wodę z organizmu a tymczasem tylko moczopędne działa![]()
Też zacznę od dzisiaj wieczoraO kurde to teraz miętka obowiązkowo codziennie będzie pita![]()