reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny jakie aplikacje polecacie do śledzenia cyklu? Flo? Ona jest tylko płatna czy jest jakaś wersją bezpłatna?
Ja używałam Moj Kalendarzyk, ale robienie testów owu z premom to sama przyjemność, automatyczne Robienie zdjęcie, kalkulacja intensywności piku.. zobaczymy jaki bedzie efekt;)
Czuję się jakbym miała być chora. Masakra, od stycznia co chwilę jakieś infekcje mnie łapią. 😞
Moze to pierwszy objaw ciazy.. 🤞moja Pani Dr mowi ze stan podgoraczkowy na początku ciazy to calkowicie normalny objaw ciazy. Mi od kilku dni zimno i mowie sobie ze to na pewno objaw zwiększającego sie progesteronu🫣

reklama
Kochana @LadyCaro !!! Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Twój Chłop goły tańczy 😃😃🤣🤣🍊🍊🍊

Jason Segel Dancing GIF

Nie ma co się tym sugerować, to jest okres który „może” być płodny tzw może ci się owulacja przesunąć, może plemniki przeżyją, ale nie biorę ten na serio ;) flo wylicza ci statystycznie owulację jeśli masz regularne cykle, a tak to dla mnie jest to raczej aplikacja do zapisania okresu, seksu i podpowiedzi kiedy ta owulacja może być jeśli cykl będzie równy ;)

Mam córkę z owulacji 7 dni po stosunku 🤣
Także ja tam biorę to zdecydowanie na serio.
Ale u nas nie było problemów z nasieniem

A sprawdziłaś innym testem? Może beta po biochemicznej jeszcze się utrzymuje?
Nie nie, beta juz na bank 0, jak w dniu miesiączki 28.04 miałam już spadkowa 7,7. To nie to, one tak pokazują, widziałam te duszki w zeszłym miesiącu jak testowałam od 10dpo. Dopiero 14dpo wyszła jasniutka różowa kreska.

Zobaczę czy uda mi się na tyle męża wykorzystać 🤣
Dziewczyny zastanawiam się nad olejem w wiesiołka .. może mój śluz jest nie zbyt korzystny dla "wędrowników" mojego męża 🤔
Skuteczny on jest ? Coś mi myknelo że któraś z was go stosuje ... Jaki najlepszy ? Gdzie się zaopatrzyć ? Apteka czy może sklep zielarski ?i od kiedy od brać ? Cały miesiąc ? Czy od owulacji albo może do owulacji ? Hmm ...
Ja się bałam, że mam mało śluzu i kupiłam żel fertilsafe plus, pomijając finał sprawy - zaskoczyło, więc na pewno nie zaszkodził 🤗

Nie nie, beta juz na bank 0, jak w dniu miesiączki 28.04 miałam już spadkowa 7,7. To nie to, one tak pokazują, widziałam te duszki w zeszłym miesiącu jak testowałam od 10dpo. Dopiero 14dpo wyszła jasniutka różowa kreska.
Dlatego też jak wczoraj zobaczyłam ducha to się tylko wkurzyłam bo wiedziałam, że oszukuje 😂

reklama
Ja nie widzę żadnych cieni na tych testach, mam je pierwszy cykl. Zawsze pinki. Mam jeszcze jednego, zatestuje nim w weekend.
Ale skoro ja nic nie widzę nawet na easyhome, które chujocienie pokazują, to ciąży i tak raczej w moim przypadku nie ma 😒😒

Do góry