reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
to mój jest walnięty ale godzinę po stosunku się mnie pyta kiedy będzie można testować 🤣 a jak mam bóle migrenowe i zwymiotuje to u niego w głowie już na bank ciąż jak nic🤡 nawet ogórka kiszonego nie można prawilnie zjeść bo się głupio uśmiecha.nie wiem co jest gorsze 🤣

No mój mąż z poziomu ekscytacji to raczej wyszedł już dawno. Teraz siedzi w etapie rozgoryczenia prędzej.
Ten cykl zaczął mi dyskusją, że ja jestem młoda wciąż i mam dużo czasu na robienie dzieci, ale on już nie do końca bo nie chce być starym ojcem. Mamy trochę różnicy wieku i 0 dzieci na koncie, nawet z lewego łoża. 🙈

No mój mąż z poziomu ekscytacji to raczej wyszedł już dawno. Teraz siedzi w etapie rozgoryczenia prędzej.
Ten cykl zaczął mi dyskusją, że ja jestem młoda wciąż i mam dużo czasu na robienie dzieci, ale on już nie do końca bo nie chce być starym ojcem. Mamy trochę różnicy wieku i 0 dzieci na koncie, nawet z lewego łoża. 🙈
Lewego łoża 😆

Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwami 😅 u nas różnica wieku 6 lat i też żadnych dzieci 🥲mój zawsze się zasłania tym że jego ojciec też miał go późno więc mamy jeszcze dużo czasu 😅 ile macie lat ?

Jak Wy tak szybko umawianie wizyty ? 🙈 Przecież do ginekologa to są takie terminy , ze szok. Chyba, że korzystacie z tego i mówicie, że wyszły Wam pozytywne testy i beta i chcecie potwierdzić ciążę to wtedy muszą dać szybki termin do 2 tygodni tak ?

To chyba zależy gdzie po prostu. Na NFZ to faktycznie mówię, że prowadzenie ciąży.
Ale prywatnie to nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem wizyty u kogokolwiek nawet na następny dzień

reklama
Do góry