Pewnie jest podobnie jak z rodzinami wielodzietnymi, ludzie komentowali i będą komentować, jak nie głośno, to pomyślą swoje..ważne się tym zupełnie nie przejmować.A często ktoś Wam komentuje różnicę wieku?
Mi np. mocna różnica wieku nie przeszkadza ani u siebie ani u innych, ale często to prowokuje jakieś dziwne reakcje z tego co zauważyłam. Kiedyś byłam w związkach z partnerami z podobną różnicą wieku co Ty, to...
Ja jestem zdania, że jeśli ludzie się dogadują i się szanują, oczywiście - ludzie dorośli (żeby nie było), to każda para jest.
reklama
loumarie
Fanka BB :)
Do tej aplikacji, z której korzystasz można wkljać tylko testy z tej firmy?![]()
Ja jeszcze tylko podpowiem rzecz techniczną.
Jeśli korzysta się z testów innych, to w Premom trzeba je wrzucać w zakładkę Other bo inaczej to ta aplikacja wylicza to z jakimś dziwnym marginesem błędu.

Dzięki, właśnie ja wrzuciłam w tą zakładkę easy home i po twoim wpisie zmieniłamJa jeszcze tylko podpowiem rzecz techniczną.
Jeśli korzysta się z testów innych, to w Premom trzeba je wrzucać w zakładkę Other bo inaczej to ta aplikacja wylicza to z jakimś dziwnym marginesem błędu.![]()

sugarcane
Moderator
Ja tak samo żałuję, bardzo późno mieliśmy pierwsze dziecko (33) a teraz za późno zdecydowaliśmy sie na drugie.. zawsze bylo cos, praca, projekt, pandemia wojna.. o ile te dwa ostatnie bardzo powstrzymywały mnie psychicznie, czułam sie bardzo niepewnie, to z perspektywy czasu na te 2 pierwsze nie powinnam w ogole patrzecJa to samo![]()
Patii26
Wow, ale fajnieJa w tym miesiącu miałam pik w 9dc

Patii26
Faceci nigdy nie zrozumieją fenomenu robienia testów wcześniej i sikania na patyk kilka razy. To trzeba być kobietą pragnącą dziecka by to zrozumieć.Jeszcze wczoraj mnie mąż zdenerwował słuchajcie, wczuł się w robienie mi wykładu na temat robienia testów ciążowych.Że się śpieszę i potem X razy muszę powtarzać.
I żeby nie było - nie jestem nawet obecnie blisko testowania, tak przy wieszaniu prania postanowił mi dać poradę. Ale no jednak, skutecznie odechciało mi się ewentualnej rozmowy w tym cyklu na temat wyników testu, nie ukrywam.
Skończyło się to lekkim poprztykaniem bo dla mnie to uwaga z d...y.
Ja osobiście uwielbiam robić testy, szukać duszków, cieni itp. Samo robienie testów owulacyjnych sprawia mi przyjemność i oglądanie jak kreska z dnia na dzień robi się ciemniejsza

Patii26
My oboje skończyliśmy w tym roku 30.Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwamiu nas różnica wieku 6 lat i też żadnych dzieci
mój zawsze się zasłania tym że jego ojciec też miał go późno więc mamy jeszcze dużo czasu
ile macie lat ?
Na pokładzie 4 letnią córka.
Patii26
What ?!Ja ich bardzo nie lubięmiałam taką kreskę z betą <2.3 więc im nie ufam.po 4h robiłam drugi i był snieżnobiały
![]()

Ja je miałam dosłownie z 2 razy i wtedy ciąży nie było więc był biel vizira na nich.
Patii26
Trzymaj trzymaj ! Dopiero po 10 minutach faktycznie widać poprawną kreskę. Wcześniej jest słabsza. Ja ze zdjęciem też czekam zawsze te 10 minut.Dziewczyny jak robicie te owulaki to czekacie te 10 min? Chce fotę strzelić i faktycznie trzymac się 10 min?
reklama
Patii26
A który dziś DC ?U mnie to prawie biel póki co, zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej...
U mnie dzisiaj popołudniu już fajniejsza, ciemniejsza kreska ( w porównaniu do poprzednich dni i dzisiaj z rana ) i to z trochę z rozwodnionego moczu. Coś czuję, że za 2 dni może być u mnie pik. Bo taką kreska miałam 2 dni przed pikiem.
Ale mam nadzieję, że ten pik będzie dopiero w niedzielę, bo w sobotę robimy imprezkę 30stki nasze dla znajomych w domku z jacuzzi itp i nie chciałabym musieć sie tam seksić po pijaku

Na drugim zdj porównaniu wyschniętych testów, ten na samym dole z dziś z 17.
Załączniki