reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Bardziej chyba załapały by się te dziewczyny co testowały tak do połowy miesiąca myślę, może troszkę ponad, bo ja miałam okres 3 maja to już wychodzi termin lutowy 😏

A masz rację, mi aplikacja sugerowała już 29 stycznia zakładając termin @ 18 maja.
Więc chyba tak, końcówka maja będzie początkiem lutego

A czemu?
Ja ciagle na nie sikam.
Bo słabo się wybarwialy. Pink pokazał mi jasna kreskę a z tego samego moczu prawie nic nie było widać na easyhome 😁 poniżej zdj ten na dole to pink plytkowy, ale wyciągnęłam go z tego różowego plastika by lepiej się kreski odznaczaly.

Załączniki

• IMG20250428070459.jpg
    IMG20250428070459.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry