Usagitsukino
Zaangażowana w BB
Ale na końcówkę stycznia się może jakimś cudem któraś jeszcze załapieWłaśnie sobie uświadomiłam, że po porannym wysypiew które mocno wierzę i tak zostaniemy rozdzielone
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale na końcówkę stycznia się może jakimś cudem któraś jeszcze załapieWłaśnie sobie uświadomiłam, że po porannym wysypiew które mocno wierzę i tak zostaniemy rozdzielone
![]()
Bardziej chyba załapały by się te dziewczyny co testowały tak do połowy miesiąca myślę, może troszkę ponad, bo ja miałam okres 3 maja to już wychodzi termin lutowyAle na końcówkę stycznia się może jakimś cudem któraś jeszcze załapie![]()
Bardziej chyba załapały by się te dziewczyny co testowały tak do połowy miesiąca myślę, może troszkę ponad, bo ja miałam okres 3 maja to już wychodzi termin lutowy![]()
Noo np te kreski...dziewczyny którym się nie udało idą dalej, a na majowych zostają i udzielają się te zNo wlasnie szkoda ze z jednych kresek nie trafia sie do jednego watkumoze nowa regula?
![]()
No tak, bo w kwietniu miałaś okres pewnie coś koło 22 ?A masz rację, mi aplikacja sugerowała już 29 stycznia zakładając termin @ 18 maja.
Więc chyba tak, końcówka maja będzie początkiem lutego
No tak, bo w kwietniu miałaś okres pewnie coś koło 22 ?
Przygarniemy i na styczeńBardziej chyba załapały by się te dziewczyny co testowały tak do połowy miesiąca myślę, może troszkę ponad, bo ja miałam okres 3 maja to już wychodzi termin lutowy![]()
Bo słabo się wybarwialy. Pink pokazał mi jasna kreskę a z tego samego moczu prawie nic nie było widać na easyhomeA czemu?
Ja ciagle na nie sikam.
Ja go widzęWiecie co...dziś jestem jakieś 8dpo...wróciłam z pracy i nasikalam na test, na prosto nic nie widać, a pod kątem jakiś chujocien
Pewnie nawet na zdjęciu nie widać...Zobacz załącznik 1704270