reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

A widzialyscie takie cus? Jesli działałoby dobrze mozna by.przyrosty mierzyć? Nie wiem, nie znam sie, pierwsze widze🤔

"Test ciążowy „Bejbi Który Tydzień?” strumieniowy to urządzenie immunochromatograficzne, które wykrywa hormon hCG w moczu poprzez specjalne sprzężone ze złotem przeciwciała monoklonalne zawarte w reaktywnym pasku.

1-2 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, gdy 25 mlU/mL ≤ stężenie HCG < 100 mlU/ml.

2-3 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i liniach testowych T1 i T2, gdy 100 mIU/ml ≤ stężenie HCG < 300 mlU/ml.

3-4 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, T2 i T3, gdy 300 mIU/ml ≤ stężenie HCG < 1000 mlU/ml.

≥ 4 Tydzień ciąży – kolorowa linia pojawia się na linii kontrolnej C i linii testowej T1, T2, T3 i T4, gdy stężenie HCG ≥ 1000 mlU/ml."
Mam to cudo w szufladzie z gaciami 😆 i czeka aż będę pewna ,że to TO :)

reklama
Ja byłam uzależniona od zimnej coli w puszce i od płatków kulek czekoladowych z mlekiem 😆 nie miałam cukrzycy ,więc sobie pozwalałam -troche aż za bardzo bo waga mi wystrzeliła w kosmos ale cóż 🤷🏼‍♀️
Córkę wysikałam na clear blue elektryczny,z ekranem z "+" lub "-" i z tyg od zapłodnienia i miałam 1-2 :)
A jak na zielony się siknie to co wtedy może być? :)

Ja byłam uzależniona od zimnej coli w puszce i od płatków kulek czekoladowych z mlekiem 😆 nie miałam cukrzycy ,więc sobie pozwalałam -troche aż za bardzo bo waga mi wystrzeliła w kosmos ale cóż 🤷🏼‍♀️
Córkę wysikałam na clear blue elektryczny,z ekranem z "+" lub "-" i z tyg od zapłodnienia i miałam 1-2 :)
Lepiej nie wiedzieć 🫣

To ja w następnym kupię oba kolory i będę miała bliźniaki;p

Chiński, u mnie sie sprawdził 😂
Dobra, to mówcie jak on działa, powróże sobie xd
Keep Going Schitts Creek GIF by CBC

Ufo 🙊

reklama
Do góry