poziomkowa00
Fanka BB :)
Zupełnie rozumiemTo chyba taka loteria....szkoda, bo ja po tym duszku byłam taka szczęśliwa, że chyba coś się tam kluje...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupełnie rozumiemTo chyba taka loteria....szkoda, bo ja po tym duszku byłam taka szczęśliwa, że chyba coś się tam kluje...![]()
Pierdolo*** jechała się bawić a dziecko głodne w domu . Tragedia .... Ja już o tym wcześniej czytałam i słyszałam i powiem Ci, że mi się pięści same zaciskają .My tu walczymy o nasze maluszki, a taki ktos sie nazywa matką… zagłodziła dziecko![]()
Właśnie to mnie najbardziej męczy, nie umiem wyłączyć głowy, liczę, obliczam, testy, badania progesteronu....nie umiem inaczejZupełnie rozumiemw marcu tamten test też zrobił mi ogromną nadzieję i wynik bety był jak strzał w twarz
![]()
Też mam ostatni, jutro test, jak nic z tego to czekam już na rozwój wydarzeń...Kupione
Mam to samo. Myślę o tym cały czas.Właśnie to mnie najbardziej męczy, nie umiem wyłączyć głowy, liczę, obliczam, testy, badania progesteronu....nie umiem inaczejstrasznie to męczy..