reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Może dla kogoś to głupie ale nas to nie obchodzi. Jeżeli coś przebija jako 2 kreska to zawsze daje nadzieję. Wiadomo, to kawałek plastiku i papierka. W każdym może być wada fabryczna albo... może wlasnie wyłapać wczesna ciążę. Nie obwiniajmy się za to że doszukujemy się tej drugiej kreski. Odszukałam zdjęcie swojego testu pierwszej ciąży, zrobiony 6 dni przed okresem z tego co pamiętam. To są te same testy, najpierw cień a po kilku godzinach jakie krechy. I co najlepsze, plytkowy ledwo co kreska a strumieniowy wow (w dodatku te pinki nieszczesne) Więc ja będę się doszukiwać hujoduszków itp tylko biel wizira mnie przekonuje no i betka
Ale różnica między płytkowym a strumieniowym 😮

troche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziec 🫣 mąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty 🙈
E no piękne kreski 😀 ja się boje, że jak już coś będzie to będzie pozna implantacja 😞 wiem, że u mnie dzisiaj za wcześnie jeszcze bo albo 9dpo albo 8dpo ( raczej tyle ), więc dzisiaj biel i to nie z moczu z całej nocy. Jutro test zrobię i będę codziennie robić. Postaram się dziś nie sikać całą noc.

Ostatnia edycja:
W no piękne kreski 😀 ja się boje, że jak już coś będzie to będzie pozna implantacja 😞 więc że u mnie dzisiaj za wcześnie jeszcze bo albo 9dpo albo 8dpo ( raczej tyle ), więc dzisiaj biel i to nie z moczu z całej nocy. Jutro Nie zrobię i będę codziennie robić. Postaram się dziś nie sikać całą noc.
Jeszcze mam czas się pokazać kreska, trzymam bardzo mocno kciuki 😊

Jeszcze mam czas się pokazać kreska, trzymam bardzo mocno kciuki 😊
Według mojej przesuniętej owulacji powinnam okres mieć 30-31.05, bo fazę lutealną mam ok.13-14 dni, według kalendarzyka z cyklem 29 dni powinnam mieć 27.05 okres (ale wiadomo, ze wtedy nie będzie, bo to dopiero będzie 10-11dpo).

Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień 😵‍💫
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔Zobacz załącznik 1704821

Ja tu też coś widzę, takie ciemniejsze pole zaczynające się od strony prawej. 🧐 Nie wiem czy to kreska przebijająca czy takie lekkie zalanie?

reklama
Do góry