Nic nie mów, mam serdecznie dość, pójdę na betę żeby mieć spokojny tydzień..Ah dziewczyny jutro powrot do pracy i chociaz mysli sie czyms zajma bo mozna z tym wszystkim oszalec...
reklama
marietta2112
Fanka BB :)
Bardzo dobry pomysł.Nic nie mów, mam serdecznie dość, pójdę na betę żeby mieć spokojny tydzień..
Patii26
Ale różnica między płytkowym a strumieniowymMoże dla kogoś to głupie ale nas to nie obchodzi. Jeżeli coś przebija jako 2 kreska to zawsze daje nadzieję. Wiadomo, to kawałek plastiku i papierka. W każdym może być wada fabryczna albo... może wlasnie wyłapać wczesna ciążę. Nie obwiniajmy się za to że doszukujemy się tej drugiej kreski. Odszukałam zdjęcie swojego testu pierwszej ciąży, zrobiony 6 dni przed okresem z tego co pamiętam. To są te same testy, najpierw cień a po kilku godzinach jakie krechy. I co najlepsze, plytkowy ledwo co kreska a strumieniowy wow (w dodatku te pinki nieszczesne) Więc ja będę się doszukiwać hujoduszków itp tylko biel wizira mnie przekonuje no i betka

Patii26
E no piękne kreskitroche sciemnialo.. 10 dpo i 12dpo za okolo 29 godzin bede juz cos wiedziecmąż stara sie jak moze umilic mi ten czas, chyba wlacze se Harrego bo jak tak wczoraj pisalyscie to nabrałam ochoty
![]()

Ostatnia edycja:
xewee
Jeszcze mam czas się pokazać kreska, trzymam bardzo mocno kciukiW no piękne kreskija się boje, że jak już coś będzie to będzie pozna implantacja
więc że u mnie dzisiaj za wcześnie jeszcze bo albo 9dpo albo 8dpo ( raczej tyle ), więc dzisiaj biel i to nie z moczu z całej nocy. Jutro Nie zrobię i będę codziennie robić. Postaram się dziś nie sikać całą noc.

Patii26
Według mojej przesuniętej owulacji powinnam okres mieć 30-31.05, bo fazę lutealną mam ok.13-14 dni, według kalendarzyka z cyklem 29 dni powinnam mieć 27.05 okres (ale wiadomo, ze wtedy nie będzie, bo to dopiero będzie 10-11dpo).Jeszcze mam czas się pokazać kreska, trzymam bardzo mocno kciuki![]()
loumarie
Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień![]()
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialyZobacz załącznik 1704821
Ja tu też coś widzę, takie ciemniejsze pole zaczynające się od strony prawej.

xewee
Myślę,że we wtorek możesz śmiało już testowaćWedług mojej przesuniętej owulacji powinnam okres mieć 30-31.05, bo fazę lutealną mam ok.13-14 dni, według kalendarzyka z cyklem 29 dni powinnam mieć 27.05 okres (ale wiadomo, ze wtedy nie będzie, bo to dopiero będzie 10-11dpo).
Patii26
Ja już jutro zaczynam testować, mimo, że dziś też test zrobiłamMyślę,że we wtorek możesz śmiało już testować![]()

reklama
darka_1987
Zaangażowana w BB
Nic nie mów, mam serdecznie dość, pójdę na betę żeby mieć spokojny tydzień..
To idziemy razem