reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Jak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej

Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut
ok, to idę 😁😁 przez brak jakiś konkretnych objawów zaczynam schizowac więc może zrobię 😁 tylko będę musiała zrobić w innym laboratorium .. myślicie że bardzo może to wpłynąć ?

reklama
ok, to idę 😁😁 przez brak jakiś konkretnych objawów zaczynam schizowac więc może zrobię 😁 tylko będę musiała zrobić w innym laboratorium .. myślicie że bardzo może to wpłynąć ?
Wiecie że teoretycznie nie musimy mieć jeszcze objawów.

Chyba pierwszym objawem jaki teraz może być to uczucie ciągnięcia w brzuchu czy bolesność piersi. Ale i te objawy teoretycznie mogą wystąpić przed okresem :p

Chyba dopiero od 5/6 tyg zaczynają się takie typowe objawy gdy beta jest na wysokim poziomie.

A sory jeszcze zmęczenie, sennosc i takie przeziębieniowe uczucie może sugerować że coś się dzieje. Ale w okresie zimowym to też może zmylić

Wiecie że teoretycznie nie musimy mieć jeszcze objawów.

Chyba pierwszym objawem jaki teraz może być to uczucie ciągnięcia w brzuchu czy bolesność piersi. Ale i te objawy teoretycznie mogą wystąpić przed okresem :p

Chyba dopiero od 5/6 tyg zaczynają się takie typowe objawy gdy beta jest na wysokim poziomie.

A sory jeszcze zmęczenie, sennosc i takie przeziębieniowe uczucie może sugerować że coś się dzieje. Ale w okresie zimowym to też może zmylić
niby wiem i wszystkie te objawy właśnie mam 😅 ale one sprawiają że czuję się jakby coś było źle 😬 kłuje mnie jajnik, czuję wgl chyba też bliznę po CC jak ciągnie …

Z córką zaczęłam właśnie koło 6 tygodnia i to już tak z impetem - mdłości, wymioty, zaparcia, wyczulony węch, wstręt do mięsa i jajek. Zasypiałam na biurku w pracy… pełen pakiet… mam nadzieję że jednak w tym będzie lepiej bo jakoś nie widzę tych pierwszych tygodni z drugim dzieckiem i takim samopoczuciem 🥵

Mam wyniki. Beta cale 17.3 😅 tak wiec ciąża jest, oby tylko beta ładnie przyrastała. Po cichu liczyłam na nieco wyższy wynik, ale w sumie czego się spodziewać jak wczoraj pojawił się cień cienia 😅

Mam wyniki. Beta cale 17.3 😅 tak wiec ciąża jest, oby tylko beta ładnie przyrastała. Po cichu liczyłam na nieco wyższy wynik, ale w sumie czego się spodziewać jak wczoraj pojawił się cień cienia 😅
Wtrącę się troszkę, beta jest ok, ja jak zobaczylam duszka na teście, to na drugi dzień beta była 19, powodzenia !

tak sobie teraz popatrzyłam jak przy poprzedniej ciąży to wyglądało. I było tak, że 20.01 wieczorem wyszedł mi właśnie taki cień, a betę zrobiłam dopiero 25.01 i była 189
a ja właśnie sprawdzałam że z córką miałam 1700 2 dni po spóźnionej miesiączce i 2800 po 48h.. albo mają jakieś inne przeliczniki w laboratorium i moje jutrzejsze badanie tam (salve) nie wiele mi da do tego z Medicovera, albo zaczęłam się właśnie martwic o obecną 😳

a ja właśnie sprawdzałam że z córką miałam 1700 2 dni po spóźnionej miesiączce i 2800 po 48h.. albo mają jakieś inne przeliczniki w laboratorium i moje jutrzejsze badanie tam (salve) nie wiele mi da do tego z Medicovera, albo zaczęłam się właśnie martwic o obecną 😳
a nie.. to była różnica po 1 dniu. Bo pierwsza 29 grudnia i druga 30 grudnia

reklama
Pytanie który to był dzień po owu. Ja też porównałam z poprzednią ciąża i beta w 28 dniu była ponad 1200 a kolejna 2000 (nie pamiętam. A teraz takie 71 to nic z tym że zrobione znacznie wcześniej

Do góry