reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

aaa rozumiem ☺️ no ja jak będzie tu wszytko dobrze to też skończę jako styczniowa bo CC będzie 😬😬 zresztą te nasze terminy na poacztek lutego to i tak mogą okazać się styczniowymi 😂
Na grupie lutowej 2023 tak właśnie było 🤣 u mnie za to odwrotnie, ja miałam termin u doktorka 30.01.2023, według apki miałam też jakoś 2.2 i zapisałam się na lutowe 2023, a większość porodziła w styczniu.

reklama
no mi na ten moment aplikacja pokazuje termin na 3 luty. Ja nie biorę nawet próby SN pod uwagę. Po mojej traumie z wywoływanym porodem, który i tak zakończył się cc nawet nie chcę o tym myśleć.
Też miałam indukcję. Udało się, ale była ogólnie tragedia. Ja w ciąży brałam też prenatal duo on ma w składzie żelazo i mi hemoglobina z początku ciąży ok 12 podniosło się na koniec do ponad 13. Straciłam podczas porodu tyle krwi, że hemoglobina spadła do 9 i dziś myślę, że te tabsy uratowały mi życie bo gdyby spadło jeszcze więcej to miałabym przetaczanie krwi albo bym im tam odleciała na kozetce … nie wspominam dobrze tego dnia

Co u Ciebie poszło nie takv

Też miałam indukcję. Udało się, ale była ogólnie tragedia. Ja w ciąży brałam też prenatal duo on ma w składzie żelazo i mi hemoglobina z początku ciąży ok 12 podniosło się na koniec do ponad 13. Straciłam podczas porodu tyle krwi, że hemoglobina spadła do 9 i dziś myślę, że te tabsy uratowały mi życie bo gdyby spadło jeszcze więcej to miałabym przetaczanie krwi albo bym im tam odleciała na kozetce … nie wspominam dobrze tego dnia

u mnie wskazanie ortopedyczne ze względu na operację bioder w wieku nastoletnim 😬

🙋🏻‍♀️ cześć dziewczyny, nieśmiało przysiądę. U mnie już test ewidentnie pozytywny, termin według aplikacji 2. Luty 2026. Bety nie sprawdzam. Pierwsza ciąża rozwiązana 4. Luty 2023 - córcia ☺️ mam nadzieję, że wszystko potoczy się pozytywnie. Termin u gina 24. Czerwca , dziś 4+5 🤰🏼
Milego weekendu
Witamy❤️

Oni tak chętnie nie przetaczają. Tylko tak gadają. Mnie wypuścili z hemoglobina około 7.5 już dwa razy ze szpitala.

Mówili o przetaczaniu a finalnie jakoś da Pani radę

Powiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
Hejka, ja jestem ze styczniowych mam. Chcę tylko napisać, że w obecnej ciąży prawie się załamałam, bo kreska zamiast ciemnieć, to ewidentnie zjaśniała. Oba testy robione z porannego moczu. Okazało się, że sporo wypiłam na noc i rano ten mocz był bardzo rozcieńczony. Po dwóch godzinach kreski były już ciemniejsze, a przyrost bety potwierdził, że jest wszystko w porządku

Myślicie że jest sens jutro iść na betę ? 😅 mam ortopedę na 13 i tak myślę czy przed nie wpaść na betę odrazu 🙈 chciałam w niedzielę powiedzieć naszym rodzicom, bo przychodzą na dzień dziecka i tak w sumie jakbym miała wynik to trochę pewniej by było 😅🙈 w sumie i tak niezależnie co będzie byśmy im powiedzieli, ale jakby wiedząc że wciąż rośnie to tak jakoś pewniej mam wrażenie 🙈

Myślicie że jest sens jutro iść na betę ? 😅 mam ortopedę na 13 i tak myślę czy przed nie wpaść na betę odrazu 🙈 chciałam w niedzielę powiedzieć naszym rodzicom, bo przychodzą na dzień dziecka i tak w sumie jakbym miała wynik to trochę pewniej by było 😅🙈 w sumie i tak niezależnie co będzie byśmy im powiedzieli, ale jakby wiedząc że wciąż rośnie to tak jakoś pewniej mam wrażenie 🙈
Jak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej

Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut

Jak chcesz . Ja idę jutro . Dla świętego spokoju. Jak zobaczę jakiś wyższy wynik to może będę czuć się lepiej

Więc jak masz ochotę możemy jutro razem sprawdzać wyniki co 5 minut
u mnie dalej wyników brak. Cały dzień czekania i odświeżanie co kilka minut 😅 na pewno beta będzie dodatnia, ale wolałabym chyba już badać przyrost 🫣😅

reklama
Do góry