LiliankaKornelka
Moderator
aaa ok. No u mnie ng/mlNie wiem czy mówimy o wyniku w tych samych jednostkach. Bo u mnie laboratorium podaje oba . 76nmol czyli 24.147 ng/ml drugi wynik wyższy trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa ok. No u mnie ng/mlNie wiem czy mówimy o wyniku w tych samych jednostkach. Bo u mnie laboratorium podaje oba . 76nmol czyli 24.147 ng/ml drugi wynik wyższy trochę
Dlatego ja robię w sobotę i zastanowię się nad poniedziałkiem.Strasznie korci mnie, żeby iść jutro na tą betę, ale powstrzymuje mnie jedynie myśl, że nie zrobię przyrostu po 48 h jak pójdę jutro![]()
sa przeliczniki bety takze przyrost po 72 godzinach przeliczyStrasznie korci mnie, żeby iść jutro na tą betę, ale powstrzymuje mnie jedynie myśl, że nie zrobię przyrostu po 48 h jak pójdę jutro![]()
kusiszsa przeliczniki bety takze przyrost po 72 godzinach przeliczyja wlasnie tydzien temu bylam w piątek na becie pozniej w poniedzialek
![]()
ja to jestem bardzo niecierpliwa takze wolalam isc 3 razy niz czekac cale 24 godzinykusiszzrobię rano test i zobaczę. Jak będzie dalej kreska to pójdę i już. Martwicami ten progesteron tylko. Ale robiłam go 2 dni temu jak jeszcze beta była ujemna
potwierdzamsa przeliczniki bety takze przyrost po 72 godzinach przeliczyja wlasnie tydzien temu bylam w piątek na becie pozniej w poniedzialek
![]()
Wtrącę się ze styczniowych, to naprawdę nie jest żaden wyznacznik. Bite trzy dni miałam takie słabe cienie, a beta jednak rosła, więc zrób badania krwi i wszystko się okaże! Trzymam kciukiPowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
właśnie idę dzisiaj, pewnie beta będzie bardzo niska, ale fakt najważniejszy jest przyrost. W poprzedniej ciąży też miałam cienie, ale widać było LC że są ciemniejsze. DziękujęWtrącę się ze styczniowych, to naprawdę nie jest żaden wyznacznik. Bite trzy dni miałam takie słabe cienie, a beta jednak rosła, więc zrób badania krwi i wszystko się okaże! Trzymam kciuki![]()