reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Hejka. Jeżeli pozwolicie to sobie do was przysiądę ☺️ już kompletnie spisałam ten cykl na straty, ale coś mnie dzisiaj tknęło i zrobiłam test. Wyszedł cień. Dwie godziny później powtórzyłam i wyszedł wyraźniejszy cień. Na betę pójdę dopiero w sobotę i jak będzie pozytywna to powtórzę w poniedziałek. Póki co zalewają mnie straszne wątpliwości, czy to nie Biochem itp. Bo bardzo wcześnie patrząc na te cienie. Ja ogólnie nigdy nie miewam cieni na testach. Jedyne jakie miałam to przy poprzedniej ciąży, z której mam synka.
hej, witamy witamy ☺️ a który to dzień cyklu? U mnie też był cień cienia, a w poprzedniej odrazu była gruba krecha więc też miałam wątpliwości 🙈 nawet martwiłam się że beta za niska ale dziewczyny tu miałam bardzo podobne wyniki, no i przyrost jest więc już się uspokoiłam ☺️ trzymam kciuki żeby było dobrze ☺️

hej, witamy witamy ☺️ a który to dzień cyklu? U mnie też był cień cienia, a w poprzedniej odrazu była gruba krecha więc też miałam wątpliwości 🙈 nawet martwiłam się że beta za niska ale dziewczyny tu miałam bardzo podobne wyniki, no i przyrost jest więc już się uspokoiłam ☺️ trzymam kciuki żeby było dobrze ☺️
31 dc. Moje cykle są różne od 35 dni do 40 dni.. w pierwszej ciąży cień zobaczyłam w 29 dc.

Hejka, trzymam kciuki! a ile jestes po owulacji?
właśnie ciężko określić, bo nie śledziłam tego cyklu. Na pewno w weekend i do wtorku miałam śluz typowo płodny, a w piątek na usg było już po owulacji. U mnie z owulacjami jest problem, bo pęcherzyki po prostu nie pękają. Tak więc wielki szok miałam w piątek na tym usg.

31 dc. Moje cykle są różne od 35 dni do 40 dni.. w pierwszej ciąży cień zobaczyłam w 29 dc.
to pewnie jest to po prostu wczesna ciąża ☺️ ja miałam niby cykle 25 dni, ale przed każdym okresem już miałam plamienia z 2/3 dni… ten cykl jakby bardziej pokazuje że było 28 dni i 28 właśnie zrobiłam robiłam test a w 25 to był bielutki…

Teraz za to boli mnie brzuch jak na okres, i plecy i wgl czuję się jakby mnie coś rozkładało :/

reklama
Do góry