nicola27
Fanka BB :)
Od lekarza usłyszałam że to normalne. Rozumiem że się zdarza ale chyba nie zawsze oznacza to coś dobregotrzymam kciuki zeby szybko ustało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od lekarza usłyszałam że to normalne. Rozumiem że się zdarza ale chyba nie zawsze oznacza to coś dobregotrzymam kciuki zeby szybko ustało![]()
hej, witamy witamyHejka. Jeżeli pozwolicie to sobie do was przysiądęjuż kompletnie spisałam ten cykl na straty, ale coś mnie dzisiaj tknęło i zrobiłam test. Wyszedł cień. Dwie godziny później powtórzyłam i wyszedł wyraźniejszy cień. Na betę pójdę dopiero w sobotę i jak będzie pozytywna to powtórzę w poniedziałek. Póki co zalewają mnie straszne wątpliwości, czy to nie Biochem itp. Bo bardzo wcześnie patrząc na te cienie. Ja ogólnie nigdy nie miewam cieni na testach. Jedyne jakie miałam to przy poprzedniej ciąży, z której mam synka.
Mam wysoki. Bo 78a badałaś progesteron? Ogólnie nie jestem zwolenniczką odrazu brania dup.hastonu cyz luteiny (choc w poprzednim tez mi kazali) ale jak masz plamienia to moze dobrze, że ci go dał. Może masz niski progesteron ?
a może masz możliwość konsultacji z innym lekarzem?Mam wysoki. Bo 78
31 dc. Moje cykle są różne od 35 dni do 40 dni.. w pierwszej ciąży cień zobaczyłam w 29 dc.hej, witamy witamya który to dzień cyklu? U mnie też był cień cienia, a w poprzedniej odrazu była gruba krecha więc też miałam wątpliwości
nawet martwiłam się że beta za niska ale dziewczyny tu miałam bardzo podobne wyniki, no i przyrost jest więc już się uspokoiłam
trzymam kciuki żeby było dobrze
![]()
we wtorek robiłam badania progesteronu i beta hcg. No i progesteron był 12.8, a beta jeszcze ujemna.31 dc. Moje cykle są różne od 35 dni do 40 dni.. w pierwszej ciąży cień zobaczyłam w 29 dc.
właśnie ciężko określić, bo nie śledziłam tego cyklu. Na pewno w weekend i do wtorku miałam śluz typowo płodny, a w piątek na usg było już po owulacji. U mnie z owulacjami jest problem, bo pęcherzyki po prostu nie pękają. Tak więc wielki szok miałam w piątek na tym usg.Hejka, trzymam kciuki! a ile jestes po owulacji?
to pewnie jest to po prostu wczesna ciąża31 dc. Moje cykle są różne od 35 dni do 40 dni.. w pierwszej ciąży cień zobaczyłam w 29 dc.
Nie wiem czy mówimy o wyniku w tych samych jednostkach. Bo u mnie laboratorium podaje oba . 76nmol czyli 24.147 ng/ml drugi wynik wyższy trochęo kurcze to faktycznie. Ja tylko 25/23![]()