reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej Dziewczyny, ja również dziękuję Wam za wspaniałą majówkę, wsparcie, super atmosferę i duuuzo dobrego humoru, nieraz śmiałam sie jak głupia do telefonu😁
Życzę Wam mnostwa serduszek ❤️ na następnych kreskach!
Mam nadzieje ze sie zobaczymy tu i ówdzie bo na prawdę wyjątkowa z Was ekipa, toż to nie miałyśmy żadnych aferek małych dużych, a przecież tyle bab w jednym miejscu🤣
Pozdrawiam i mam nadzieje ze tym razem dotrwamy z babelkiem w zdrowiu do miesiaca urodzin 🥹
Życzy zdrowej i spokojnej ciąży 🥰

reklama
A Tobie się beta nie wyzerowała po poronieniu? Bo jeśli uprawiałaś seks w zabezpieczeniu tak jak podawałaś to co mówił lekarz, to chyba trudno aby to była nowa ciąża?
Ponad tydzień temu beta była 5 testy negatywne.
Po 12 kontrola i zabezpieczać się tydzień.
Później już nie.
Oczywiście że może być ciąża bo sex był.
Wolałabym szczerze żeby to nie była ciąża.
Jeśli do poniedziałku nie dostanę małpy to pojadę zrobić bete .

Później już nie.
Jeśli nie jesteś zapisana w czerwcu to pisz tutaj, ten wątek będzie dla Was otwarty. Czekamy z przejęciem na Twoje wiadomości.

Później już nie.

W sumie dziwne to trochę.
W sensie dlaczego lekarz uznał, żeby zabezpieczać się akurat 7 dni a nie 10 czy 15 🤔

Zupełnie nie rozumiem tej logiki

reklama
Do góry