loumarie
Fanka BB :)
Dziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Super. Niech rośnie kropek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 14dpo, 12dpo było 42,90. Proszę o opinię ekspertów w tym eksperta naczelnego @olka11135
Zobacz załącznik 1706276
Oczywiście trzymam kciuki.To też zależy jak to liczyć. Bo tak na poważnie 3cykl, Pierwsze miesiące to takie pitu, pitu, bez owu, bez parcia, bawiliśmy się jak dzieciaki tyle, że bez zabezpieczenia. Pierwszy cykl na luzie, drugi już czułam lekkie parcie, a trzeci; Narazie latam z owulakami jak ze s-aczka. Ale mam nadzieję, że już za chwilę, za momencik Cię dogonięjakby tak się łaskawie zaczęła owu to może za dwa tyg. Coś z tego będzie.
Ja biorę multiplan z for meds do tego folian z naturellDziewczyny, czy coś polecacie brać, co może pomóc zajść w ciążę? Albo było takim wow u Was? Biorę wiesiołka, owulację mam bo prozek 7dpo wysoki, seks w dobre dni jest i już sama nie wiem co może jeszcze nam pomóc….
A sikaj na zdrowieMoje owulaki doszłyzrobie z ciekawości jednego wieczorem...
Nie kuś, bo ja też pójdę robićMoje owulaki doszłyzrobie z ciekawości jednego wieczorem...
A co tam, siuskow pod dostatkiemNie kuś, bo ja też pójdę robić![]()
Nie da się tego tak o olać, za poważny tematA co tam, siuskow pod dostatkiem![]()