Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki naszym siuskom na testach chociaż zarabiająA co tam, siuskow pod dostatkiem![]()
Kraków, Warszawa ?Ja też jestem z miasta słynącego z palm!
Ale w sumie to tylko takiej jednej sztucznej.![]()
Wszyscy mają palmy w miastach a u mnie tylko mostyKraków, Warszawa ?![]()
Ale przecież kosiniakowe jest tylko wtedy gdy kobieta nie ma płaconego macierzyńskiego. Wtedy pobiera tylko ten zasiłek 1000 zł co miesiąc. Bo na macierzyńskim dostaje to 80% swojej wypłaty ale już kosiniakowego nie może wziąć, chyba tak to było co nie ?Dokładnie, dlatego ja też zwróciłam na to uwagę, żeby inne dziewczyny w takiej sytuacji wiedziały że mogą być przywrócone - nadal być na L4 (więc nie mieć kontaktu z niefajnym pracodawcą), ale jeżeli mają umowę powyżej 12tc to zyskują macierzyński. Według mnie lepiej mieć nawet te X groszy i 1800zł, niż samo 1800zł
Tak, kosiniakowe jest jak nie ma macierzyńskiego.Ale przecież kosiniakowe jest tylko wtedy gdy kobieta nie ma płaconego macierzyńskiego. Wtedy pobiera tylko ten zasiłek 1000 zł co miesiąc. Bo na macierzyńskim dostaje to 80% swojej wypłaty ale już kosiniakowego nie może wziąć, chyba tak to było co nie ?
O wow, nie wiedziałam nawet, że w Gliwicach tak pięknie dużo palmŁeee ja mam dużo prawdziwychZobacz załącznik 1706257
a czy ktoś jest z miasta Koziołków?![]()
Bo kiedyś pięknie nie było, teraz mamy je wszędzie i duuuuuzo się zmienilo, dworzec wygląda tak, a była to dziura taka że szok..O wow, nie wiedziałam nawet, że w Gliwicach tak pięknie dużo palm![]()