asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Tak już wyczytałam i znalazłam laboratorium niedaleko , czynne do 13 to zbieram sięBeta HCG wykonuje sie z badania krwi jest to hormon ciążowy, którego oznaczenie pozwala na wczesne potwierdzenie ciąży no i po 48 godzinach robi sie przyrost czy w normie czy ciaza sie rozwija dobrze itd
 i dam znać wyniki , dziękuję
 i dam znać wyniki , dziękuję 

gratuluje
 gratuluje  
		 to juz moj ostatni raz a gdybym cos mowila prosze powiedziec ze mam siedziec na dupie i nigdzie nie isc
 to juz moj ostatni raz a gdybym cos mowila prosze powiedziec ze mam siedziec na dupie i nigdzie nie isc 

aż żałuję że się nie skusiłam.
 aż żałuję że się nie skusiłam. 

ja idę jutro, ale idę na NFZ, więc wyniki odbiorę pewnie dopiero w piątek rano
 ja idę jutro, ale idę na NFZ, więc wyniki odbiorę pewnie dopiero w piątek rano 

ty to we wtorek bedziesz juz duzo widziec ja odliczam do 16
 ty to we wtorek bedziesz juz duzo widziec ja odliczam do 16 

W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa
 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa