reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ja też chcę 😭 ale się boję, jak siedzę ewentualnie leżę na lewym boku to czuję się dobrze, jak tylko położę się na prawy bok to odbija mi się na mokro albo ciągle bulbonki mi w gardle chodzą i chyba wolę nie jeść nic, żeby nie kusić losu. Mam lęk przed wymiotowaniem i prędzej się zadławię niż zwymiotuję przez panikę 🥲 już wiem że naleśniki z pieczarkami mi nie służą..
Powinno się właśnie leżeć na lewym boku, wtedy mniejszy refluks itp. Współczuję Ci! Jedyne co mi pomaga na mdłości to nieustanne jedzenie, jak jem bardzo często małe porcje, to jestem w stanie normalnie funkcjonować. Jutro wracam do pracy i mam nadzieję, że nie będzie kryzysu.
Maczek by Cię nie zdradził! 😀

reklama
Dziewczyny od którego tygodnia USG jest przez powłoki brzuszne? Zapomniałam spytać gina, a zastanawiam się, kiedy małżonka mogę wziąć na wizytę (na USG transwaginalne go zapraszać nie chce🫢🤣 )

reklama
Do góry