niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Znam dwie Mirelki osobiście, Ty jesteś trzecia ale internetowo... ale tak jesteś podobna do takiej jednej Asi której nie widziałam z 10lat...Nie, na imię mam dość nietypowo Mirela![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam dwie Mirelki osobiście, Ty jesteś trzecia ale internetowo... ale tak jesteś podobna do takiej jednej Asi której nie widziałam z 10lat...Nie, na imię mam dość nietypowo Mirela![]()
DziękiNie. Horieny nie mają wybitnego wybarwienia, ale moim zdaniem to jeszcze nie to.
Dołączam przykład
Dziękito wiem do czego dążę, jutro sikam dalej.
Dziewczyny edytowalam, chociaz naprawde nie wiem jak mi to umknelo. A @kami1094 myslalam, ze „zostala” w maju. Czyli na dzisiaj dopisac@white_lotus przejrzałam Ci posty w porównaniu z pierwszą stroną i do uzupełnienia będzie: @callinai dodatkowe testowanie 30.06. @kaska1
no i
dla naszej @kami1094 .
Miałam akurat chwilę w robociea i nie wiem czy @Paula. sz jest gdzieś dopisana
Edit: widzę ławeczka.
No tak, ja się zapisałam na dzień spodziewanego okresu na testowanie, nie spodziewałam się, że tak wcześnie test coś pokażeDziewczyny edytowalam, chociaz naprawde nie wiem jak mi to umknelo. A @kami1094 myslalam, ze „zostala” w maju. Czyli na dzisiaj dopisac?
Piękne imię! A zdjęcie klasa! Już kiedyś miałam pisaćNie, na imię mam dość nietypowo Mirela![]()
Podrasowane w AI jest taka aplikacja remini czy jakoś tak i z twoich fotek robi ci taką profesjonalną sesje zdjęciową. Spodobało mi się, bo mnie odmłodziło trochę i odchudziloPiękne imię! A zdjęcie klasa! Już kiedyś miałam pisać![]()