reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jeszcze za wcześnie beta 1500. Jescze 2 wizyty przed nami w klinice, możliwe że na kolejnej będzie coś widać. Zarodek jest widoczny przy ok 10 000 ?
nawet wcześniej wg chatu gpt :D

Załączniki

• IMG_4636.jpeg
    IMG_4636.jpeg
    72,4 KB · Wyświetleń: 70
A kiedy wiadomo np. Jak jest puste jajo? Na jakim etapie?
Puste jajo płodowe definitywnie stwierdza się jeśli pęcherzyk ma powyżej 25 mm i nic nie ma w środku. U mnie przy pierwszym transferze na usg w 23 dpt był właśnie pusty pęcherzyk, ale lekarka po jednym usg nie chciała definitywnie stawiać diagnozy. Tydzień później powtórka usg, wielkie puste jajo i odstawienie leków.

Puste jajo płodowe definitywnie stwierdza się jeśli pęcherzyk ma powyżej 25 mm i nic nie ma w środku. U mnie przy pierwszym transferze na usg w 23 dpt był właśnie pusty pęcherzyk, ale lekarka po jednym usg nie chciała definitywnie stawiać diagnozy. Tydzień później powtórka usg, wielkie puste jajo i odstawienie leków.
czyli na wysokości pęcherzyka z zarodkiem, mniej więcej ten okres. Oki:) dziękuję….

Dziewczyny a boli lub bolało was podbrzusze w pierwszych tygodniach ciąży? Bo ja co jakiś czas mam takie ciągnięcia jak na okres… z reguły łagodne, ale np przed chwilą to leżałam zwinięta i cała w bólach. Już trochę przeszło, plamien żadnych nie mam. Zgłaszałam to lekarzowi to twierdzi, ze tak się zdarza… no ale jakoś mega mnie to martwi

reklama
Dziewczyny a boli lub bolało was podbrzusze w pierwszych tygodniach ciąży? Bo ja co jakiś czas mam takie ciągnięcia jak na okres… z reguły łagodne, ale np przed chwilą to leżałam zwinięta i cała w bólach. Już trochę przeszło, plamien żadnych nie mam. Zgłaszałam to lekarzowi to twierdzi, ze tak się zdarza… no ale jakoś mega mnie to martwi
Mnie częściej boli jak nie boli, ale wiem, że to normalne.

Do góry