klaudia16
Fanka BB :)
naprawdę nie porównuj wartość bety swojej z kimś , każda może mieć inaczej . Byłaś dzisiaj sprawdzić jeszcze raz przyrost ?A ktoś miał podobnie w 6 tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawdę nie porównuj wartość bety swojej z kimś , każda może mieć inaczej . Byłaś dzisiaj sprawdzić jeszcze raz przyrost ?A ktoś miał podobnie w 6 tygodniu?
dokładnie , dlatego nie ma co porównywać się z innymi . Sprawdzać przyrost a później USG i starać się nie denerwować na zapasdziewczyny najważniejszy jest przyrost. To że z kalendarza wychodzi 5+5 nie oznacza że tak dokładnie jest bo na usg często okazuje się że ciąża jest mlodsza. To co liczą 5+5 to czas od ostatniej miesiączki do dzisiaj. Jeśli przesunęła się owulacja, dzidzius się później zagnieździł to beta będzie niższa. Beta rośnie dopiero po tym jak dojdzie do zagnieżdżenia się. Najważniejszy jest przyrost bety który musi być minimum 66%.
wiem że to wieczność teraz dla ciebie , ale trzeba czekać . My na październikowych od początku miałyśmy takie hasło ,, tylko spokój nas uratuje ,, niestety nic teraz nie możesz zrobićTa dziś zrobiłam badanie bety i progesteronu ale na wyniki muszę czekać do 18
W każdym bądź razie ani do trzeciego tygodnia nie pasuje taka beta ani do 4 jeśli patrzeć na skalęto pewnie takmnie też w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny a 3 dni później już pozytywny
a do zaplodnienia mogło dojść tylko 9 maja albo 14
![]()
bardzo trzymam kciuki żeby było dobrzeTa dziś zrobiłam badanie bety i progesteronu ale na wyniki muszę czekać do 18
a jak masz na wyniku? Bo u mnie pasuje ten wynik zarówno do 4 jak i 5 tygodniaW każdym bądź razie ani do trzeciego tygodnia nie pasuje taka beta ani do 4 jeśli patrzeć na skalę
U mnie pisze dość ogólnikowo więc szukałam po internetacha jak masz na wyniku? Bo u mnie pasuje ten wynik zarówno do 4 jak i 5 tygodnia![]()
ja was podczytuje, na razie sie bojeCiekawe kiedy więcej dziewczyn się u nas zamelduje![]()