xewee
Fanka BB :)
U mnie to wzdecia widać...A u Was już coś widać?

Człowiek tyle z nimi walczył i wróciły jak bumerang

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to wzdecia widać...A u Was już coś widać?
U mnie widać jedynie pełniejsze piersi, a brzuch to wieczorami się robi trochę większy, ale to jak po dobrym obiedzie, typowe wzdęciaA u Was już coś widać?
Ja mam tak samoU mnie widać jedynie pełniejsze piersi, a brzuch to wieczorami się robi trochę większy, ale to jak po dobrym obiedzie, typowe wzdęcia![]()
Obecnie próbuje cokolwiek. Ja białko dodaje nawet do naleśników czy placuszków bananowych, kawy. Ale mam problem z jedzeniem. Wszystko mnie odtrąca. Liczę że to tylko przypadłość 1 trymestru i później będzie już lżej.A próbowałaś robić shake z białkiem? W sensie takie bardziej odżywcze. Ja robię kefir, maliny banan itp i właśnie miarka białka, dużo lepiej wchodzi bo samo bialko mi nie smakuje.
Też mam krwiaka, na wizycie w 7tc miał ok 2cm, a tydzień później już prawie go nie było, także trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było dobrzeczesc dziewczyny! Ja dzisiaj rano się przeraziłam sporo brązowego plamienia, dobrze, ze ginekolog przyjal mnie przed pacjentkami. Okazało się, że to krwiak podkosmówkowy, ma około 1,8cm.
Dostałam progesteron, ginekolog optymistycznie twierdzi, że do następnej wizyty się wchłonie i dobrze, ze jest tylko w jednym miejscu a nie wokół. Także trzymajcie kciuki! Dzidzia ma 1cm i serce jak dzwon.![]()
Och jak sie ciesze! Poprawiłam mi ogromnie humor.Też mam krwiaka, na wizycie w 7tc miał ok 2cm, a tydzień później już prawie go nie było, także trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było dobrze![]()
Też się tego bojęU mnie brzuszek już widoczny. A to pierwsza ciąża. Wszystkie jeansy poszły na strych. A na wadze +3kg
Nie wiem co będzie dalej